Με μικροπροβλήματα αποχώρησαν από το ντέρμπι με την Ανόρθωση οι Κάσας και Εγγλέζου. Ο Χοσέ Λουΐς Όλτρα διευκρίνισε για τον δεύτερο πως απλά ήταν θέμα κούρασης, δεν είναι κάτι που εμπνέει ανησυχία και θα είναι στο αεροπλάνο για το ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη.
Το πρόβλημα του Κάσας δεν είναι σοβαρό. Θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα για λίγες μέρες κι εκτιμάται ότι θα μπορέσει να προλάβει τον αγώνα της Κυριακής με τον Άρη στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».
Ούτως ή άλλως, δεν θα είναι στην αποστολή για το παιχνίδι με τη Φενέρ, καθώς δεν περιλαμβάνεται στη λίστα της Ευρώπης, κάτι που ισχύει επίσης για τους Ρόμο και Ασάντε. Όσον αφορά τον Πέρα Πονς, εκτιμάται ότι θα είναι έτοιμος και δεν αποκλείεται να τον δούμε ακόμη και στην ενδεκάδα. Σήμερα Κυριακή οι ποδοσφαιριστές έκαναν αποθεραπεία και από τη Δευτέρα θα αρχίσει η προετοιμασία για την ευρωπαϊκή αναμέτρηση στο «Σουκρού Σαράτσογλου».
Η αποστολή θα αναχωρήσει για την Κωνσταντινούπολη την Τετάρτη στις 09:00 και θα φτάσει στον προορισμό της με ενδιάμεσο σταθμό τη Ρόδο…

Ανδρέας Βεντούρης