Μπορεί ο Ζοσέ Μουρίνιο να είναι θρλυλος για την Ίντερ, ωστόσο δεν της χαρίστηκε. Η Ρόμα του «Special One», πέρασε με 2-1 από το «Τζουζέπε Μεάτσα» και μάλιστα με ανατροπή και βρέθηκε στην 3η θέση. Στο -8 από την κορυφή έμεινε πλέον η Ίντερ.

Στο 12ο λεπτό ο Ντζέκο γύρισε από το πέναλτι και σκόραρε με πλασέ αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ ενώ στο 20’ το σουτ του Τσαλχάνογλου έξυσε το δοκάρι του Πατρίσιο και στο 30’ ο Μπαρέλα βρήκε στην περιοχή τον Ντιμάρκο κι εκείνος από το πέναλτι πλάσαρε για το 1-0.

Στο 38’ ο Χαντάνοβιτς έσωσε μετά από σουτ του Ντάμφρις και στην επαναφορά είπε όχι και σε πλασέ του Ντιμπάλα όμως στο επόμενο λεπτό ο Σπινατσόλα σέντραρε από αριστερά και ο Ντιμπάλα με όμορφο σουτ στην κίνηση στο πίσω δοκάρι, έγραψε το 1-1.

Στο 54ο λεπτό το σουτ του Λαουτάρο πέτασε μόλις έξω ενώ στο 63’ η εκτέλεση φάουλ του Τσαλχάνογλου, τράνταξε τη συμβολή των δοκαριών του Πατρίσιο. Στο 67’ το πλασέ του Ασλάνι λίγο έξω από την περιοχή, πέρασε μόλις άουτ ενώ στο 75’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Πελεγκρίνι, ο Σμόλινγκ με κεφαλιά έκανε το 1-2.

Στο 83ο λεπτό το σουτ του Μπελανόβα έφυγε μόλις έξω και στο 89′ ο Έιμπραχαμ βρέθηκε στο ένας με έναν με τον Σκρίνιαρ και πλάσαρε αλλά αστόχησε.

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Ντάμφρις (81’ Μπελανόβα), Μπαζτόνι (81’ Γκόζενς), Σκρίνιαρ, Ατσέρμπι Μπαρέλα, Ασλάνι (77’ Μχιταριάν), Τσαλχάνογλου (77’ Κορέα), Ντιμάρκο (88’ Καρμπόνι), Λαουτάρο Μαρτίνες, Ντζέκο

ΡΟΜΑ: Πατρίσιο, Σμόλινγκ Ιμπάνιεθ, Τσελίκ, Μαντσίνι, Κριστάντε, Μάτιτς, Σπινατσόλα, Πελεγκρίνι (81’ Μαντί Καμαρά), Ντιμπάλα (58’ Έιμπραχαμ), Τζανιόλο (86’ Μπελότι)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ