Στη «μάχη» της 4ης αγωνιστικής ρίχνονται σήμερα Σάββατο (17/9) Ολυμπιακός και ΑΠΟΕΛ. Οι δύο ομάδες παίρνουν τη… σκυτάλη από τις αναμετρήσεις ΑΕΛΔόξα (1-2) και Ανόρθωση-Ακρίτας (1-1). Οι μαυροπράσινοι βρίσκονται στην τελευταία θέση με ένα βαθμό, ενώ οι γαλαζοκίτρινοι της Λευκωσίας στην  7η με τέσσερεις. Η ομάδα του Σωφρόμη Αυγουστή πάει… υποψιασμένη και δεν θέλει να την πάθει όπως έγινε με Ανόρθωση και ΑΕΛ.
Χθες Παρασκευή (16/9) η Κυρία «πέταξε» βαθμούς καθώς έμεινε στην ισοπαλία με 1-1, ενώ οι γαλαζοκίτρνοι της Λεμεσού μέτρησαν την 3η ήττα τους σε τέσσερεις αναμετρήσεις και παραμένουν στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας. Ο Ακρίτας μετρά τέσσερεις βαθμούς και είναι στην 9η θέση, ενώ η Δόξα που πήρε τεράστιο διπλό ισοβαθμεί με την Ανόρθωση στους 7 βαθμούς και την 4η θέση.
Η 4η αγωνιστική ολοκληρώνεται με τρία ματς. Συγκεκριμένα την Κυριακή (18/9) η Νέα Σαλαμίνα υποδέχεται στις 19:00 τον Απόλλων στο «Αμμόχωστος», την ίδια ώρα η Πάφος φιλοξενεί στο «Στέλιος Κυριακίδης» την ΑΕΚ, ενώ στις 20:00 η Ομόνοια θα τα… πει με την ΕΝΠ στο ΓΣΠ.
Στο ματς της Πέμπτης (15/9) η Καρμιώτισσα πήρε την πρώτη της νίκη με 2-1 κόντρα στον Άρη στο «ΠΑΠ».

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Άρης – Καρμιώτισσα 1-2
ΑΕΛ – Δόξα 1-2
Ανόρθωση – Ακρίτας  1-1
Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου
19:00 Ολυμπιακός – ΑΠΟΕΛ
(Διαιτητής: Θεουλή Χρυσοβαλάντης)
Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου
19:00 Νέα Σαλαμίνα – Απόλλων
(Διαιτητής: Φωτίου Κωνσταντίνος)
19:00 Πάφος FC – ΑΕΚ
(Διαιτητής: Χριστοφόρου Μάριος)
20:00 Ομόνοια – ΕΝΠ
(Διαιτητής: Χατζηβασιλείου Θωμάς)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

 

Η ΕΠΟΜΕΝΗ (5Η) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (Δεν έχει οριστεί)
Καρμιώτισσα-Ολυμπιακός
ΑΠΟΕΛΑΕΛ
ΕΝΠ-Νέα Σαλαμίνα
Ακρίτας-Άρης
ΔόξαΟμόνοια
ΑπόλλωνΠάφος FC
ΑΕΚΑνόρθωση