Το balla.com.cy πρώτο σας ενημέρωσε για το διαζύγιο της Καρμιώτισσας με τον Ντούσαν Ούχριν όπως και πρώτοι μάθατε από την ιστοσελίδα μας την απόφαση της διοίκησης για να δώσει τα… κλειδιά της ομάδας στον  Χρίστο Χαραλάμπους.
Η θέση του Ούχριν ήταν ιδιαίτερα επισφαλής μετά την ήττα από την Πάφος FC το Σάββατο το βράδι, και την Κυριακή με περισσότερη ηρεμία διοίκηση και κόουτς κατέληξαν στην λύση της συνεργασίας τους.
Το πρωί της περασμένης Κυριακής πριν από την πρωινή προπόνηση-αποθεραπεία, ο Ούχριν μαζί με τον τεχνικό διευθυντή Τόνη Αντωνίου και κάποια μέλη της διοίκησης μπήκαν στο γραφείο, συζήτησαν για αρκετή ώρα και πάρθηκε η απόφαση η οποία ανακοινώθηκε στους ποδοσφαιριστές.
Μάθαμε ότι οι άνθρωποι της ομάδας του εξέφρασαν την απογοήτευση τους για την εικόνα που βγάζει η ομάδα την στιγμή που διαθέτει πολύ καλές μονάδες, ενώ στάθηκαν και στον… παραγκωνισμό ποδοσφαιριστών που συνέβαλαν στα μέγιστα στην επιστροφή της ομάδας στην α’ κατηγορία.
Τα ονόματα των Χατζηβασίλη κατά κύριο λόγο αλλά και Χριστοφή και Χρίστου «έπαιξαν» στην κουβέντα, με τους διοικούντες να θέτουν σαν παραδείγματα τον Ακρίτα και την ΕΝΠ που με κορμό ποδοσφαιριστών με τους οποίους έπαιζαν στην β’ κατηγορία έβγαλαν πολύ καλύτερη εικόνα και πήραν και περισσότερους βαθμούς στο ξεκίνημα.

Χρίστος Χρίστου