Διόλου βέβαιη είναι η διεξαγωγή και της επόμενης, 8ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ, από τη στιγμή που άπαντες προετοιμάζονται για την κηδεία της Βασίλισσας Ελισάβετ και το Sky News διαθέτει την πλειοψηφία των βαν για τις εξωτερικές μεταδόσεις για την τελετή στο Λονδίνο!
Μετά το τετραήμερο που ολοκληρώνεται απόψε, δίχως ποδοσφαιρική δραστηριότητα, ενδέχεται να μην υπάρξει ούτε 8η αγωνιστική στην Πρέμιερ Λιγκ ή να γίνει με αρκετές διαφοροποιήσεις στο πρόγραμμα.
Το SkyNews έχει αποφασίσει να διαθέσει όλα τα βαν για την κάλυψη των προετοιμασιών και της κηδείας της Βασίλισσας Ελισάβετ, πράγμα που σημαίνει ότι δεν έχει να στείλει στα γήπεδα του κορυφαίου πρωταθλήματος για την κάλυψη των αναμετρήσεων!
Το SkySports επρόκειτο να έχει την μετάδοση του Άστον Βίλα – Σαουθάμπτον το βράδυ της Παρασκευής, του Τότεναμ – Λέστερ την επομένη και τα ματς Μπρέντφορντ – Άρσεναλ και Τσέλσι – Λίβερπουλ την Κυριακή.
Επιπλέον, το Sky έχει στο πρόγραμμά του παιχνίδια και από την Τσάμπιονσιπ, αλλά και από την Σκωτία και το γυναικείο πρωτάθλημα. Με δεδομένο πως η κηδεία της Βασίλισσας Ελισάβετ έχει προγραμματιστεί για την Δευτέρα, 19 του μηνός, υπάρχει έλλειψη βαν και εξοπλισμού για την κάλυψη των ποδοσφαιρικών αναμετρήσεων, πράγμα που σαφώς επηρεάζει όλο το πρόγραμμα! Και αυτό το πρόβλημα προστίθεται στη σπαζοκεφαλιά με την διάθεση των Αστυνομικών Δυνάμεων για την ομαλή διεξαγωγή όλων των αγώνων…