Ο Γιώργος Ζαχαριάδης εκπρόσωπος τύπου του ΓΣΟ, με δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0, στάθηκε ανάμεσα σε άλλα στην άδεια αδειοδότητησης στου σταδίου.
Αναλυτικά:
Για την άδεια αδειοδότητησης: «30 του μήνα λήγει η άδεια. Από την πλευρά μας έγιναν όλα τα διαβήματα για να ανανεωθεί. Εμείς αναμένουμε την αρχή αδειοδότησης, η απάντηση της οποίας θα έρθει εντός των ημερών. Είμαι αισιόδοξος, δεν νομίζω να υπάρξει το οποιοδήποτε πρόβλημα».
Για το που είναι το πρόβλημα και για τις εργασίες
: «Για τις εργασίες δεν είμαι υπεύθυνος, υπάρχουν άλλοι κατάλληλοι να απαντήσουν. Το πρόβλημα είναι στο άνω διάζωμα της Δυτικής αλλά και στο στέγαστρο. Παρόλα αυτά, οι μηχανικοί του ΓΣΟ έχουν υπογράψει μελέτες και απέστειλαν τέτοιες επιστολές που λένε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα στο άνω διάζωμα ή στο στέγαστρο».
Για το αν θα γίνουν ματς εκεί την αγωνιστική που έρχεται: «Αυτό που γνωρίζουμε έχουμε κατά νου είναι πως θα διεξαχθούν κανονικά οι αναμετρήσεις, αλλά δεν έχουμε πάρει επίσημη απάντηση. Βέβαια, αντιλαμβανόμαστε πως θα μείνει το 50% της χωρητικότητας».
Για πόσο καιρό θα είναι η άδεια που θα δοθεί για Τσίρειο: «Εδώ είναι ένα άλλο ερώτημα που μπαίνει στο τραπέζι. Δεν ξέρουμε για πόσο καιρό θα μας δώσουν τη νέα άδεια. Είναι ερωτήματα που δεν μπορούμε να δώσουμε απάντηση. Αναμένουμε. Οι ομάδες θα χρησιμοποιούν το Τσίρειο μέχρι να είναι έτοιμο το νέο γήπεδο».
Για τον αγωνιστικό χώρο: «Είναι όλα εντάξει. Έχει βελτιωθεί και είναι μια χαρά. Θα το δείτε και εσείς το Σάββατο».
Αν οι ομάδες που αγωνίζονται στο «Στέλιος Κυριακίδης», που δεν θα μπορούν να το χρησιμοποιήσουν μετά τον Δεκέμβρη, συνομίλησαν με τον ΓΣΟ για να αγωνιστούν στο Τσίρειο:«Το μόνο που ακούσαμε είναι από δημοσιογραφικές πηγές. Δεν έχει αποταθεί κανείς εδώ για να του δώσουμε το στάδιο. Όταν και εάν γίνει, θα το συζητήσουμε και θα το δούμε για το καλό του κυπριακού ποδοσφαίρου».