Στο «Amex» έλαβε χώρα μία άκρως διασκεδαστική αναμέτρηση με επτά γκολ και τη Μπράιτον να νικάει 5-2 τη Λέστερ, η οποία συνεχίζει να προβληματίζει και παραμένει τελευταία στο βαθμολογικό πίνακα με έναν μόλις βαθμό!
Ματσάρα-διαφήμιση για το αγγλικό ποδόσφαιρο στο «Amex» με Μπράιτον και Λέστερ να προσφέρουν γκολ και θέαμα από τα… αποδυτήρια.
Καθώς, από τα 52’’ ο Ντακά ξεκλείδωσε την άμυνα των γηπεδούχων με μία πάσα και ο Ιχεανάτσο έγραψε το 1-0 σε κενή εστία… παγώνοντας το «Amex».
Ωστόσο, η Μπράιτον ισοφάρισε στο 10’, με τον Τόμας να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του μετά από κεφαλιά του Μαρτς. Ενώ πέντε λεπτά αργότερα, το ματς… γύρισε πλήρως από τα πόδια του Καϊσέδο, ο οποίος πλάσαρε με ευκολία τον Γουόρντ.
Όλα κυλούσαν… αντίθετα για τη Λέστερ, μέχρις ότου μία απίθανη έμπνευση του Τίλεμανς να βγάλει σε τετ α τετ τον Ντακά και αυτός να μη λαθέψει για το 2-2 στο 33’ για να λήξει αυτό το άκρως θεαματικό πρώτο ημίχρονο.
Βέβαια, στο δεύτερο μέρος οι δύο ομάδες μπήκαν με… ορέξεις και οι «γλάροι» πέτυχαν το 3-2 με τον ΜακΆλιστερ στο 49’, αλλά αυτό ακυρώθηκε μετά από παρέμβαση του VAR.
Τελικά, αυτό ήρθε στο 64’ από τον Τροσάρ, με τον Γκρος να εκμεταλλεύεται το μεγάλο κενό στην άμυνα των «αλεπούδων» και να δίνει έτοιμο γκολ στον Βέλγο για το 3-2.
Επίσης η πλευρά του Γκρέιαμ Πότερ καθάρισε το τρίποντο στο 71’, όταν ο ΜακΆλιστερ ευστόχησε από την άσπρη βούλα για το 4-2, με τον ίδιο να βάζει και το… κερασάκι στη τούρτα για το 5-2 με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 90+7′ για να ολοκληρώσει το πάρτι.

Οι ενδεκάδες:

Μπράιτον (Γκρέιαμ Πότερ): Σάντσεθ, Βέλτμαν, Ντανκ, Γουέμπστερ, Μαρτς (90+3′ Λάμπτει), Καϊσέδο (90+3′ Γκίλμουρ), ΜακΆλιστερ, Μουεπού (84’ Ουντάβ), Τροσάρ (89’ Εστουπινιάν), Γκρος, Γουέλμπεκ
Λέστερ (Μπρένταν Ρότζερς): Γουόρντ, Τζάστιν, Έβανς, Εντιντί, Τόμας, Σουμαρέ (72’ Ντιούσμπερι-Χολ), Τίλεμανς (72’ Αμαρτέι), Μάντισον, Μπαρνς (46’ Καστάν), Ντακά, Ιχεανάτσο (72’ Βάρντι)