Ο 22χρονος μέσος της Νόρτζελαντ Γιάκομπ Κρίστενσεν αρέσει στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, οι πράσινοι έχουν καταθέσει πρόταση και την Τρίτη αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις.

Ο νεαρός Γιάκομπ Κρίστενσεν είναι ο παίκτης που έχει ξεχωρίσει το τριφύλλι. Ο ποδοσφαιριστής αρέσει στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς με τους πράσινους να προσπαθούν να τον κάνουν δικό τους.
Ο Παναθηναϊκός έχει καταθέσει πρόταση στην Νόρτζελαντ για τον νεαρό παίκτη και μέσα στην ημέρα αναμένεται να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις για την περίπτωσή του. Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται τόσο στη θέση «6» όσο και στην θέση «8». Είναι διεθνής με την Κ-20 της Δανίας και αποτελεί έναν ποδοσφαιριστή με προοπτική.
Στην ομάδα του έχει κερδίσει θέση βασικού εδώ και δύο χρόνια και αποτελεί ουσιαστικά προϊόν των ακαδημιών της Νόρτζελαντ. Με την φανέλα της πρώτης ομάδας έχει πραγματοποιήσει συνολικά 85 συμμετοχές και έχει σκοράρει 1 τέρμα ενώ έχει μοιράσει 3 ασίστ. Από την άλλη την φετινή σεζόν έχει πραγματοποιήσει 9 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα έχοντας μία ασίστ μέχρι στιγμής.
Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά του είναι σχετικά γρήγορος, έχει αρκετά καλή τεχνική και με τις μπαλιές του μπορεί να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα. Έχει πολύ καλά φυσικά χαρακτηριστικά και παρά το γεγονός ότι είναι 22 ετών έχει αρκετές παραστάσεις από το πρωτάθλημα του.
Όπως και να έχει το τριφύλλι περιμένει την απάντηση της Νόρτζελαντ για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, με τις οριστικές εξελίξεις να αναμένονται να γίνουν γνωστές μέσα στην ημέρα, καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται την Πέμπτη (μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου είναι η προθεσμία για τους ελεύθερους).