Για το τέλος της σχέσης της με τον Ζεράρ Πικέ μίλησε για πρώτη φορά μετά τον χωρισμό της η Σακίρα.
Η Κολομβιανή σταρ σε συνέντευξή στο περιοδικό Elle, μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε και την προσαρμογή στη νέα αυτή ζωή.
«Παρέμεινα σιωπηλή τόσο καιρό και προσπαθούσα να το διαχειριστώ. Είναι δύσκολο να μιλάς γι’ αυτό, ειδικά όσο ακόμη περνάς έναν χωρισμό», είπε η Σακίρα.
«Ήταν η πιο σκοτεινή στιγμή της ζωής μου. Ακόμη πιο δύσκολο επειδή είμαστε στο επίκεντρο της προσοχής και ο χωρισμός μας δεν ήταν ένας κανονικός χωρισμός. Γι’ αυτό ήταν δύσκολο, όχι μόνο για μένα, αλλά και για τα παιδιά μου. Προσπαθώ να τα προστατεύσω, γιατί είναι η νούμερο ένα αποστολή μου σε αυτή τη ζωή. Όμως ακούνε πράγματα στο σχολείο από τους φίλους τους ή διαβάζουν κάποια πράγματα στα ΜΜΕ, που μπορούν να τους επηρεάσουν», συμπλήρωσε η 45χρονη ποπ σταρ.
«Εγώ επένδυσα ό,τι είχα σε αυτή τη σχέση και αυτή την οικογένεια. Έβαλα την καριέρα μου σε δεύτερη μοίρα για να έρθω στη Βαρκελώνη, να υποστηρίξω τον σύντροφό μου και να μπορέσω να διεκδικήσει τίτλους. Ήταν μια θυσία αγάπης. Έτσι τα παιδιά μου είχαν μια μητέρα που ήταν παρούσα και έχουμε έναν φανταστικό δεσμό, που δεν σπάει με τίποτα και μας κρατά ενωμένους. Αυτό έχω να πω μόνο», ανέφερε ακόμη η Σακίρα.