Κυριολεκτικά όταν βλέπει κανείς την 11άδα της Πάφος FC και τον πάγκο της… τρομάζει.
Λέει από μέσα του «τώρα ποιος θα τους σταματήσει αυτούς» ενώ καταλαβαίνει ότι όποιος και να μπει, σε καμιά περίπτωση δεν θα πέσει η ποιότητα της ομάδας.
Αν δεν δεχόταν το γκολ στην τελευταία φάση του αγώνα με το ΑΠΟΕΛ σήμερα θα ήταν αλάνθαστη στην κορυφή αλλά και με του 10 βαθμούς πάλι πρώτη είναι (με συγκάτοικο τον Απόλλωνα).
Η ομάδα του Μπεργκ έπαιζε με μια ομάδα που προερχόταν από μια από τις μεγαλύτερες εκτός έδρας ευρωπαϊκές νίκες του Κυπριακού ποδοσφαίρου και έδειχνε από το ξεκίνημα ότι θα τη νικούσε.
Μπορεί σε κάποιο σημείο να ανέβηκε η ΑΕΚ αλλά εκεί που έπρεπε η Πάφος  FC… χτύπησε, εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την κούραση της ΑΕΚ, πανηγύρισε την Τρίτη νίκη στο πρωτάθλημα και συνεχίζει αήττητη.
Είναι μια ομάδα που φέτος είναι πιο ώριμη και εντός γηπέδου αλλά και εκτός (βλέπε στον πάγκο).
-Έχει έναν προπονητή που μετρά δύο πρωτιές και μάλιστα συνεχόμενες στο νησί μας, ποδοσφαιριστές που συνεχίζουν από πέρσι και ξέρουν τι έκαναν λάθος στην σεζόν που πέρασε για να το διορθώσουν φέτος.
-Βλέπουμε ένα  Ζάιρο που και πέρσι μας εντυπωσίασε, ήταν στην κορυφαία 11άδα του πρωταθλήματος, πάλεψε και για το βραβείο του κορυφαίου αλλά δεν ήταν τόσο ουσιαστικός όσο φέτος.
Φέτος και εντυπωσιάζει στο γήπεδο και σκοράρει… είναι πραγματικός αρχηγός.
-Βλέπουμε ότι ήρθαν νέοι ποδοσφαιριστές για να προσθέσουν αυτά που έλειψαν πέρσι και δεν έγινε το κάτι παραπάνω. Φέτος η ομάδα δείχνει ικανή όχι μόνο για το κάτι παραπάνω αλλά για πολλά παραπάνω.