Στην 1η αγωνιστική δεν ήταν καλή και έχασε από τον ακρίτα, στην 2η βελτιώθηκε και νίκησε την ΑΕΚ και στην 3η αγωνιστική… χάθηκε στο Τσίρειο κόντρα στον Απόλλωνα.
Αν πάμε με βάση την εικόνα της Ομόνοιας που πάει… μία σου και μία μου, τότε η ομάδα έβγαλε μια… σταθερότητα.
Αυτή την φορά έπρεπε να κάνει καλό παιχνίδι (χαριτολογώντας), το έκανε , αλλά η ουσία είναι να δώσει συνέχεια και όχι να συνεχίσει το… σερί που την θέλει την μία εβδομάδα να είναι καλή και την επόμενη… χαμένη στο γήπεδο.
Αυτή την φορά ήταν Ομόνοια και πρέπει να κρατήσει πολλά από αυτό το ματς.
-Για πρώτη φορά η ομάδα είχε τόσο μεγάλη διάρκεια στην καλή απόδοση (πολύ μικρά ήταν τα χρονικά διαστήματα που δεν ήταν καλύτερη από την ΕΝΠ).
-Επέστρεψε στις πολύ καλές εμφανίσεις ένας παίκτης «κλειδί» όπως ο Μπρούνο Φελίπε ο οποίος και σκόραρε και μοίρασε.
-Το ίδιο έκανε και ο Καρίμ Ανσαριφάρντ ο οποίος ήταν ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας και έδειξε να μπαίνει για τα καλά στο πετσί της ομάδας. Ένας καλός Ανσαριφάρντ μπορεί να κάνει την διαφορά.
-Η εξέλιξη του σκορ βοήθησε τον Λένον να δώσει ανάσες σε ποδοσφαιριστές που τις χρειάζονταν και να δώσει χρόνο σε άλλους που επίσης ήθελαν λεπτά στα πόδια τους.
Όπως και να έχουν τα πράγματα, η Ομόνοια παρουσίασε μια εικόνα την οποία θέλει να βλέπει ο κόσμος της και είναι σημαντικό που επέστρεψε στις επιτυχίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΟΜΟΝΟΙΑ 4-0 ΕΝΠ: Φουριόζοι οι «πράσινοι» (ΦΩΤΟΣ)