Από την ιστοσελίδα μας μάθατε πρώτοι την πρόθεση της Ομόνοιας να δώσει νέο συμβόλαιο στον Κωνσταντίνο Παναγή (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ).
Ο Κύπριος τερματοφύλακας παρά το γεγονός ότι δεν παίζει πολύ, έδειξε ετοιμότητα στα τελευταία δύο παιχνίδια και έτσι άρχισε να αντιστρέφει το κλίμα.
Δεν δέχθηκε γκολ στη νίκη της Ομόνοιας επί της ΕΝΠ, ενώ ήταν ο κορυφαίος στην αναμέτρησης της Εθνικής μας κόντρα στην Ελλάδα συμβάλλοντας στα μέγιστα στο να έρθει η νίκη.
Με τον Φαμπιάνο… ομόσταυλο του φαντάζει δύσκολο να καθιερωθεί στην Ομόνοια αλλά αποτελεί εξαιρετική περίπτωση μιας και είναι και Κύπριος και είναι και από τους κορυφαίους Κύπριους.
Ο Παναγή έκανε το ξέσπασμα του και μας συστήθηκε για τα καλά την διετία 2015-2016 και 2016-2017 όταν κατέγραψε στο πρωτάθλημα 31 και 29 συμμετοχές αντίστοιχα.
Κάποιοι τραυματισμοί τον πήραν πίσω, στην πορεία ήρθαν ο Ουζόχο και ο Φαμπιάνο και κάθισε αρκετά στον πάγκο.
Από το 2016-2017 και μετά μέτρησε συνολικά 16 συμμετοχές αλλά και πάλι όποτε του ζητηθεί είναι εκεί, δίνει τον καλύτερο του εαυτό και διακρίνεται…
Και κάτι που μπορεί να φαντάζει σαν λεπτομέρεια… όποτε επιστρέφει κάτω από τα δοκάρια μας χαρίζει 1-2 εξαιρετικές αποκρούσεις που μπαίνουν στα χάιλαιτς.

Χρίστος Χρίστου