Το μέλος της διοίκησης της ΑΕΚ, Ιωσήφ Φράγκος, εκφράζει με ανάρτησή του την πεποίθησή του πως η φετινή ομάδα είναι ικανή για μεγάλα πράγματα, εκφράζοντας εμμέσως πλην σαφώς το παράπονό του για την προσέλευση του κόσμου στον αγώνα με τη Ρεν. Αναλυτικά:

«Η ΦΕΤΙΝΗ ΑΕΚ
Με το τέλος του χθεσινοβραδινού αγώνα απέναντι στην Rennes, βρήκα ερείσματα για αυτό το κείμενο. Έχουμε πλέον ικανοποιητικό δείγμα για να κρίνουμε τις δυνατότητες της φετινής ΑΕΚ.
Έχουμε δει την διαχείριση της ‘κολάσεως’ του Μαραγκανα στο Βελιγράδι, έχουμε βιώσει την αντίδραση στο 2-0 του ΓΣΠ απέναντι στην Ομόνοια, θαυμάσαμε την σοβαρότητα της σε κάθε Ευρωπαϊκό παιγνίδι, επιβεβαιώσαμε το βάθος της σε κάθε αντικατάσταση ποδοσφαιριστή που προέκυψε, και διακρίναμε την δυνατότητα της να διορθώσει τα κακώς έχοντα στην εξέλιξη ενός αγώνα.
Χθες, με δέος και περηφάνια αντιληφθήκαμε το θάρρος και το ποδοσφαιρικό θράσος που διαθέτει αυτή η ομάδα. Απέναντι σε μια κατά πολύ ποιοτικότερη ομάδα με πολλαπλάσιο budget από το δικό της (γύρω στα 100 εκ η Rennes), δεν πάλεψε απλά για να κλέψει ένα παιγνίδι. Αντιμετώπισε τον αντίπαλο στα ίσια και με επιθετική κατοχή της μπάλας κατάφερε κατά διαστήματα, ακόμα και να επιβληθεί.
Δεν έχω πλέον καμία αμφιβολία ότι η φετινή ΑΕΚ είναι φτιαγμένη για μεγάλα πράγματα. Η φετινή ΑΕΚ είναι πιο γεμάτη, πιο σοβαρή, πιο ώριμη, πιο πολυδιάστατη από ποτέ άλλοτε. Όσοι δεν το αντιλαμβάνονται, φίλοι και αντίπαλοι, κακό του κεφαλιού τους. Δεν ξέρω που θα καταλήξει η φετινή χρονιά τον Μάιο. Αυτό για το οποίο είμαι βέβαιος είναι η τεράστια προοπτική της.
Διοικητικό Συμβούλιο, Τεχνικός Διευθυντής, Τεχνική Ηγεσία και Ποδοσφαιριστές παρουσιάζονται πιο έτοιμοι από ποτέ να μην αφήσουν την προοπτική να πάει χαμένη. Για αυτό που ακόμα δεν είμαι βέβαιος είναι ο κόσμος της Λάρνακας. Πρέπει να είμαστε ειλικρινής. Παρα τα sold out στην Ευρώπη, δεν έχουμε συνέπεια.
Πέρα των οργανωμένων, των οποίων η παρουσία με συνέπεια κρίνεται εντυπωσιακή από όλες τις απόψεις, η χθεσινή προσέλευση (για να μην αναφερθώ στον αγώνα με την Δόξα) ήταν κατώτερη των προσδοκιών μας και δεν αντανακλά την προσφορά αυτής της ομάδας στην πόλη του Κίμωνα.
Η προσπάθεια αφύπνισης του κάθε Σκαλιώτη θα συνεχιστεί. Ελπίζω όπως και αυτός με την σειρά του αντιληφθεί, το συντομότερο δυνατό, πόσα προσφέρει αυτή η ομάδα στην μικρή κοινωνία που ζούμε και της ανταποδώσει τα ελάχιστα με την ανελλιπή παρουσία του στην Αρένα.
Την Κυριακή απέναντι στην Σαλαμίνα, δίνουμε ένα κομβικής σημασίας αγώνα. Απαιτείται να είμαστε όλοι εκεί. Είναι η ελάχιστη υποχρέωση που έχουμε απέναντι σε αυτή την ομάδα για τα όσα μας έχει προσφέρει μέχρι τώρα».