Χωρίς τον Καρώ, τον Εφραίμ και το Μάριο Ηλία που είναι στο Κόσοβο με την Εθνική Κύπρου, τον Σούσιτς που είναι με την Εθνική Βοσνίας και  τον Ντβάλι, η απουσία του οποίου αρχίζει να προβληματίζει και να δημιουργεί ερωτηματικά, ακόμα και για το μέλλον του στην ομάδα, φουλάρουν στον Αρχάγγελο, εν όψει του αγώνα με την ΑΕΛ, την ερχόμενη Κυριακή στις 19:00 στο ΓΣΠ.
Άπαντες, λαμβάνουν υπόψη τα νέα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί, στην ομάδα της Λεμεσού, με την αλλαγή προπονητή και περιμένουν μία διαφορετική ΑΕΛ, την οποία όμως, πρέπει να βρουν τρόπο να νικήσουν για να καλύψουν το χαμένο έδαφος.
Προκύπτει συγκρατημένη αισιοδοξία για τον Ράφαελ Μορέιρα, το πρόβλημα του οποίου βελτιώθηκε σε σημείο που ίσως να προλάβει, ενώ έχει τεθεί φουλ στη διάθεση του προπονητή, ο Τάσος Δώνης.
Το ερώτημα, αφορά τις περιπτώσεις των Ντογκαλά και Σαρφό, οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν ούτε λεπτό με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας.
Είναι και οι δύο έτοιμοι εν όψει ΑΕΛ και εναπόκειται στον προπονητή, αν και πως θα τους αξιοποιήσει την Κυριακή το βράδυ.