Ο Οθέλλος ήταν μια από τις ομάδες που μπήκε νικηφόρα στο νέο πρωτάθλημα της β’ κατηγορίας επικρατώντας στην έδρα του της ΠΑΕΕΚ, με την ομάδα να μην βλέπει πολύ μακριά αλλά παιχνίδια με παιχνίδι.
Αυτό τόνισε μιλώντας στην ιστοσελίδα μας ο προπονητής Κύπρος Μούζουρος.
Ο νεαρός κόουτς ο οποίος ανέλαβε την ομάδα τον περασμένο Δεκέμβριο έδειξε εξαιρετικά δείγματα γραφής. Aπό την πορεία υποβιβασμού στην οποία βρισκόταν, την έφερε να τερματίζει στην 7η θέση και ήταν φυσιολογικό να του δώσουν τα… κλειδιά και για τη νέα σεζόν.
Για τη νίκη της πρεμιέρας κόντρα στην ΠΑΕΕΚ ο Κύπρος Μούζουρος μας είπε:
«Αρχίσαμε καλά το παιχνίδι και ήμασταν καλύτεροι στο πρώτο ημίωρο. Μετά ήταν λογικό να ισορροπήσει η ΠΑΕΕΚ, δεν μπορούσαμε σε ματς πρεμιέρας να συνεχίσουμε σε αυτό τον ρυθμό. Το β’ ημίχρονο ήταν ισορροπημένο, καταφέραμε να σκοράρουμε, διαχειριστήκαμε  πολύ καλά το σκορ και θα μπορούσαμε να πετύχουμε και δεύτερο γκολ».

Πότε περιμένεις να είναι έτοιμη στο 100% η ομάδα; «Παιχνίδι με παιχνίδι σίγουρα θα γινόμαστε καλύτεροι. Είναι σημαντικό να παίρνουμε τους βαθμούς στο ξεκίνημα. Είμαστε σίγουροι για την ομάδα που φτιάξαμε».
Ποιοι είναι οι στόχοι του Οθέλλου; «Στόχος είναι να μπαίνει η ομάδα στο γήπεδο και να διεκδικεί τους τρεις βαθμούς ανεξαρτήτως αντιπάλου. Αυτό θέλουμε και στο τέλος θα κάνουμε το ταμείο. Ας μην ξεχνάμε ότι παίζουμε σε ένα πολύ δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα».
Για το παιχνίδι που ακολουθεί κόντρα στην Πέγεια 2014: «Παίζουμε με μια πολύ καλή και επικίνδυνη ομάδα η οποία θα έρθει και αυτή για να πάρει τους πρώτους της βαθμούς μετά την ήττα της στην πρεμιέρα. Εμείς παίζουμε στην έδρα μας και ο στόχος μας είναι μόνο η νίκη. Θα μελετήσουμε τον αντίπαλο και θα πάμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι στο παιχνίδι».
Πως είδες την πρεμιέρα του πρωταθλήματος; Είδαμε αποτελέσματα που για πολλούς δεν ήταν αναμενόμενα όπως η ήττα του Π.Ο. Αχυρώνας-Ονήσιλος, η βαριά εντός έδρας ήττα του Ερμή και το διπλό της ΜΕΑΠ κόντρα στην Ε.Ν. Ύψωνα: «Για εμένα δεν ήταν μη αναμενόμενα. Και η Ομόνοια Αραδίππου έφτιαξε δυνατή ομάδα και η Αγία Νάπα. Το διπλό της ΜΕΑΠ ίσως να παραξένεψε λίγο καθώς έκανε καλές μεταγραφές η ομάδα του Ύψωνα αλλά από την άλλη και η ΜΕΑΠ είναι μια εξαιρετική και καλοδουλεμένη ομάδα. Σε αυτό το πρωτάθλημα δεν θεωρώ ότι μπορούν να χαρακτηριστούν αποτελέσματα αναμενόμενα ή μη αναμενόμενα. Όλες οι ομάδες ενισχύθηκαν με πολύ καλούς ποδοσφαιριστές».

Χρίστος Χρίστου