Για τα συμβάντα εκτός γηπέδου στον αγώνα ΑΕΚΝέα Σαλαμίνα και το αγωνιστικό, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας της Αμμοχώστου, Γιώργος Καζαμίας.

-Για το ματς: «Να δώσουμε τα συγχαρητήρια μας στην ΑΕΚ. Φάνηκε πιο έτοιμη από εμάς. Ήμασταν σαφώς βελτιωμένοι στο β’ ημίχρονο, θα μπορούσαμε να πάρουμε τον ένα βαθμό αλλά δεν ευτυχήσαμε να πετύχουμε ένα γκολ. Κρατάμε το ότι η ομάδα μας εμφανίστηκε ανταγωνιστική και τα θετικά του β’ ημιχρόνου. Σκεφτόμαστε ήδη το επόμενο παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Δεν υπάρχει λόγος να υπάρχει υπέρμετρος ενθουσιασμός μετά από νίκη ή απογοήτευση μετά από ήττα. Να δώσουμε τις τεράστιες ευχαριστίες στον κόσμο της Νέας Σαλαμίνας, χειροκρότησε στο τέλος».

-Για τον αγώνα με τον Απόλλωνα που θα διεξαχθεί την Κυριακή: «Δεν είχαμε πρόβλημα να αγωνιστούμε Κυριακή. Ήταν νωπές οι μνήμες όταν κάποιες ομάδες πρόπερσι ψήφισαν να δώσει η Νέα Σαλαμίνα όταν ήταν χτυπημένη από τον κορωνοϊό να δώσει πέντε παιχνίδια σε 17 μέρες. Δεν είναι όμως οφθαλμόν αντί οφθαλμού. Δείξαμε το ήθος μας και ποιοι πραγματικά είμαστε. Δεν θέλαμε κανείς άλλος να περάσει όσα περάσαμε εμείς».

-Για τα επεισόδια εκτός γηπέδου: «Διερωτώμαι αν ήμασταν όλοι στο ίδιο γήπεδο. Να εκφράσω την συμπάθεια μου στους δύο τραυματίες, είναι σε καλύτερη κατάσταση απ’ ότι χθες. Δηλώνω με πάσα υπευθυνότητα, ότι οι οπαδοί μας δέχθηκαν έναν ανελέητο πετροπόλεμο, αναίτια πρόκληση. Έχουμε και φωτογραφικό υλικό. Χωρίς να υπάρχει το οτιδήποτε. Ρίχθηκαν δακρυγόνα και προς την εξέδρα της Νέας Σαλαμίνας. Υπήρχαν μικρά παιδιά, είχε πάρα πολλή αστυνομία στο γήπεδο λες και ήταν τελικός κυπέλλου. Είναι ντροπιαστικά κι εμετικά τα όσα ακούσαμε στο γήπεδο, είναι ντροπή να κρύβονται πίσω από δικαιολογίες. Είναι τιμή μας και καμάρι μας που μπορέσαμε να σταθούμε στα πόδια μας, ακόμη και στους συνοικισμούς…».