Για τη νίκη επί της Ομόνοιας κι ότι αφορά τον Απόλλωνα, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας, Φανούριος Κωνσταντίνου.

-Για τη νίκη στο ντέρμπι: «Ήταν μια πολύ ωφέλιμη νίκη για μας, με αρκετά θετικά. Ουσιαστικά προετοιμαστήκαμε με μία προπόνηση. Στράβωσε το παιχνίδι στην αρχή, αλλά στη συνέχεια ο Απόλλωνας ήταν κυρίαρχος. Είχε ένα τρομακτικό ποσοστό κατοχής της μπάλας, ανατρέψαμε το αποτέλεσμα και πήραμε μια δίκαιη νίκη. Είχαμε πολλές απουσίες, όμως παρά τα προβλήματα η ομάδα έδειξε μέταλλο, καρδιά πρωταθλητή. Πέραν των τριών βαθμών κερδίσαμε και το χειροκρότημα του κόσμου. Πήραμε χρόνο μέχρι να επιστρέψουν και οι τραυματίες μετά τη διακοπή».

-Για το γήπεδο του Τσιρείου: «Είναι ντροπή για το κυπριακό ποδόσφαιρο και το ΓΣΟ να προσπαθούν οι παίκτες να φτιάξουν τον αγωνιστικό χώρο. Με το παραμικρό στοίβαζε νερό. Έχει χόρτα διαφορετικού είδους. Είναι εγκαταλελειμμένο το γήπεδο. Όταν γίνεται τόσος ντόρος σημαίνει ότι δεν τους απασχολεί και δεν τους ενδιαφέρει. Μέχρι τις 30 του μήνα εκπνέει η άδεια λειτουργίας του σταδίου. Πρέπει οι άνθρωποι του σταδίου να βρουν τη λύση. Δεν θα ανεχθούμε να εκδιωχθούμε από τη φυσική μας έδρα μέχρι να μας παραδοθεί το νέο γήπεδο».

-Αν σκέφτηκαν στον Απόλλωνα να φύγουν από το Τσίρειο: «Με όλο το σεβασμό στον Άρη, δεν έχει τη μάζα του κόσμου του Απόλλωνα. Μπορεί να μισθώσει τέσσερα λεωφορεία. Δεν μπορεί να το κάνει ο Απόλλωνας που έχει 7000 διαρκείας. Δεν έχουμε επιλογές. Δεν περνά καν από τη σκέψη μας».

-Αν θα υπάρξει συνάντηση για το νέο γήπεδο: «Υπάρχει σύσκεψη στο προεδρικό».

-Για τους τραυματίες και τον Πίττα: «Ο Ζράντι θα περάσει απόψε στις 20:00 από διαγνωστικό έλεγχο. Αργά απόψε ή αύριο το πρωί θα έχουμε ενημέρωση. Απ’ εκεί και πέρα αναμένουμε την επιστροφή των υπολοίπων. Είδαμε τον Ρέθιο να παίρνει χρόνο συμμετοχής, τον Χάμπο να κάνει σπουδαίο παιχνίδι αλλά ιδιαίτερη μνεία αξίζει να γίνει στον Ιωάννη Πίττα. Μας είπε στο ημίχρονο ότι θα σκοράρει. Όσον αφορά τα πέναλτι, θα πρέπει να μας προβληματίσει γιατί έχουμε χάσει αρκετά. Είναι θέμα του προπονητή μας να βρει τις λύσεις».

-Αν προλαβαίνουν κάποιοι την Ντνίπρο: «Είναι δύσκολο αλλά θα πρέπει να περιμένουμε».

-Για την παρουσία του κόσμου την Πέμπτη: «Είναι εργάσιμη μέρα, είναι πολλές οι έξοδοι για τον Απολλωνίστα τον τελευταίο μήνα. Θεωρούμε ότι στο μέτρο του δυνατού θα κάνει το καθήκον του».

-Για το ματς με τη Ντνίπρο: «Είναι με την ομάδα που θα διεκδικήσουμε τη 2η θέση. Είναι μια ομάδα πολύ διαφορετική σε σχέση με την εικόνα που παρουσίασε με την ΑΕΚ, έχει αρχίσει το πρωτάθλημά της και δεν έχει θέμα ετοιμότητας. Είναι στο 50-50».

-Για τον αγώνα με τη Ν.Σαλαμίνα που θα γίνει τελικά την Κυριακή: «Δεν σκεφτόμαστε αυτό το παιχνίδι αλλά τη Ντνίπρο».