Ο τέσσερις φορές Olympian (Αθήνα 2004, Πεκίνο 2008, Λονδίνο 2012, Ρίο 2016) και κάτοχος τριών μεταλλίων σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα Στίβου, στο αγώνισμα του άλματος εις ύψος, Κυριάκος Ιωάννου, με την ολοκλήρωση της λαμπρής αγωνιστικής του πορείας, εισήλθε στο επόμενο βήμα της καριέρας του.
Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιονίκης άλτης μας ίδρυσε την ακαδημία στίβου «Alma Athletics», με έδρα τη Λεμεσό! Η Ακαδημία καλωσορίζει παιδιά -αγόρια και κορίτσια- από 5 χρονών και άνω, στις άρτιες εγκαταστάσεις του Λανιτείου Σταδίου, καθημερινά από τις 15.00 – 17.00.
Περισσότερες πληροφορίες, αναφορικά με τα προγράμματα, τις ηλικιακές κατηγορίες, τους καταρτισμένους προπονητές και φυσιοθεραπευτές, στην επίσημη ιστοσελίδα στο www.almathletics.com.
Ο Κυριάκος Ιωάννου δηλώνει για το νέο στάδιο της καριέρας του: «Με το τέλος της αγωνιστικής μου καριέρας έθεσα νέο στόχο, να μεταφέρω τις γνώσεις και εμπειρίες που αποκόμισα όλα αυτά τα χρόνια, στη νέα γενιά των αθλητών μας. Για το σκοπό αυτό, ιδρύσαμε την ακαδημία Alma Athletics. Ο στίβος είναι ένα καταπληκτικό άθλημα, που προσφέρει πολλά στα παιδιά. Προάγει τη σωματική υγεία, και δίνει και τα αναγκαία εφόδια στους τομείς της κοινωνικότητας και πνευματικής ανάπτυξης. Ήμουν πολύ τυχερός που ασχολήθηκα με τον στίβο και θέλω να έχουν οι νέοι σήμερα, την ίδια τύχη».
Στην ακαδημία, τα παιδιά ασχολούνται με διάφορες δραστηριότητες, σε μορφή παιχνιδιών, με έμφαση σε όλα τα αγωνίσματα του στίβου, όπως τρέξιμο, άλματα και ρίψεις.
Για περισσότερες πληροφορίες, στο τηλέφωνο 99 235999, στο email [email protected] και στο www.almathletics.com.