Στην εξαγορά της τράπεζας Allied First Bancorp και της θυγατρικής της, Allied First Bank, προχώρησε η εταιρεία του Σταύρου Παπασταύρου στις ΗΠΑ, ServBanc Holdco! Το «deal» ανακοινώθηκε επισήμως σήμερα Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου, με τον πρόεδρο της Ομόνοιας να δηλώνει τα εξής για την συγκεκριμένη κίνηση:
«Είμαστε εξαιρετικά ενθουσιασμένοι που θα εργαστούμε μαζί με την ομάδα της Allied και τώρα θα πρωτοστατήσουμε στη συνεχή επιτυχία της τράπεζας στις κοινότητες που εξυπηρετεί. Σκοπεύουμε να τιμήσουμε και να συνεχίσουμε την έμφαση της τράπεζας στην παροχή εξαιρετικών επιπέδων εξυπηρέτησης σε όλους τους πελάτες της, ενισχύοντας περαιτέρω τις σχέσεις της τράπεζας, αλλά και αναπτύσσοντας νέες ιδέες, ώστε σύντομα να αναγνωριστεί ως η κορυφαία τράπεζα στον τομέα της».
Όπως σημειώνεται στην ιστοσελίδα www.prnewswire.com, η εταιρεία ServBanc Holdco, διευθύνεται από τον Σταύρο Παπασταύρου ο οποίος έχει περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, κυρίως ως Ιδρυτής και Πρόεδρος της The Money Source Inc., κορυφαίας εταιρείας παροχής fintech και εξυπηρέτησης στεγαστικών δανείων.