Ήταν 8 Νοεμβρίου 2020, όταν η ΑΕΚ έχανε για τελευταία φορά από την Ανόρθωση (με 1-0 μέσα στο «ΠΑΠ» με γκολ του Αρτυματά). Από τότε, σε επτά διαδοχικά παιχνίδια που ακολούθησαν δεν γνώρισε ποτέ ξανά την ήττα από την ομάδα της Αμμοχώστου, καταγράφοντας πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες.
Ο στόχος βεβαίως είναι να διευρύνει αυτό το σερί αλλά μονάχα με νικηφόρο τρόπο. Δεν της αρκεί η ισοπαλία, ακριβώς διότι έχασε ήδη αρκετούς βαθμούς στο ξεκίνημα, συγκεκριμένα τους διπλάσιους απ’ όσους πήρε. Ξεκουράστηκε, δεν υπήρξαν ενδιάμεσα παιχνίδια οπόταν θα πρέπει, λογικά, να παρουσιαστεί με μεγαλύτερη φρεσκάδα για να πετύχει το μοναδικό της στόχο που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση των τριών βαθμών.
Ο Χοσέ Λουΐς Όλτρα δεν υπολογίζει μονάχα στον Πέρα Πονς και χάνει μία καλή εναλλακτική λύση για τη μεσαία γραμμή και λέμε εναλλακτική, διότι στην ενδεκάδα αναμένεται να επιλεγούν οι Λέδες και Σανχούρχο.
Αναμένεται ότι θα επιστρέψει ο Ροσάλες στο δεξί άκρο της άμυνας, όπως και ο Τρισκόφσκι στην επίθεση, όπου διεκδικούν τη θέση στην κορυφή οι Ολατούντζι και Λόπες.

Ανδρέας Βεντούρης