Απογοητευμένος από το αποτέλεσμα αλλά και από την εικόνα της Εθνικής δήλωσε ο Τιμούρ Κετσπάγια.
«Μετά το παιχνίδι με την Ελλάδα, δεν ανταποκριθήκαμε. Δεν δούλεψε τίποτα, ούτε άμυνα, ούτε κέντρο ούτε επίθεση παρά το ότι την πρώτη φάση την δημιουργήσαμε εμείς. Φαίνεται ότι είναι πρόβλημα, σε τέσσερις μέρες να παίξεις δύο παιχνίδια. Δεν είναι έτοιμοι γι’ αυτά τα παιχνίδια, ειδικά οι νέοι που έχουμε στην ομάδα.
Πριν από το παιχνίδι μίλησα με τον πρόεδρο, μου είχε πει ότι φέρνουμε ένα παιχνίδι καλό και μετά από τρεις μέρες δεν είμαστε έτοιμοι. Όχι μόνο η Εθνική. Φαίνεται κι από τις ομάδες που παίζουν στην Ευρώπη, γυρίζουν στην Κύπρο και χάνουν βαθμούς.
Μπορεί να χάναμε, αλλά όχι όπως το χάσαμε. Όταν όμως σε ολόκληρο το παιχνίδι δεν μπορείς να ξεχωρίσεις καμία γραμμή της ομάδας ή κανέναν παίκτη, δείχνει ότι δεν ήμασταν σε καλή μέρα και δίκαια χάσαμε.
Είμαστε απογοητευμένοι αλλά η προσπάθεια συνεχίζεται. Περιμένουμε την επόμενη διοργάνωση, θα έχουμε και φιλικά παιχνίδια, να δούμε άλλα πράγματα, άλλους παίκτες, ούτως ώστε να ξέρουμε ποιοι θα μας δώσουν την χαρά που είχαμε τις προηγούμενες ημέρες».