Δεν έχει κοπάσει ο απόηχος από την ήττα του Σαββάτου. Τουναντίον συνεχίζει η ανταλλαγή απόψεων και εκτιμήσεων, στο ευρύτερο φάσμα της ομάδας με κοινό σημείο, την κακή αγωνιστική της παρουσία και την ανετοιμότητα που έδειξε να αντιμετωπίσει σωστά τον αγώνα με τον Άρη στο ΓΣΠ.
Οι νεότερες πληροφορίες μας, θέλουν τη διοίκηση να αναλύει με τη σειρά της το αγωνιστικό σκηνικό με στόχο να βοηθήσει κατά τρόπο τέτοιο, ώστε η ομάδα να αποφύγει ότι και πέρσι, όταν στο ξεκίνημα ουσιαστικά, χάθηκαν τα πάντα και απλά στη συνέχει έτρεξε για…να προλάβει τον στόχο, χωρίς να τα καταφέρει.
Μπορεί βαθμολογικά να είναι σε καλύτερη μοίρα σε σχέση με πέρσι όταν μέτρησε τρεις ήττες στις ισάριθμες αγωνιστικές, όμως και πάλι, το γεγονός ότι είναι ήδη στο μείον 5 από την πρώτη θέση δεν είναι ότι καλύτερο και η διοίκηση δεν θέλει σε καμία περίπτωση να συμβιβαστεί με παρόμοια όπως την περσινή πορεία.
Έχει άλλωστε κάνει πολλές μεταγραφές και οι περισσότερες δαπανηρές με παίκτες αξίας που έτυχαν της έγκρισης του προπονητή.
Ένας επιπλέον λόγος για να έχει την απαίτηση, όπως η ομάδα παρουσιαστεί πολύ καλύτερη στο γήπεδο κάτι που είναι ευθύνη του Σωφρόνη και των ποδοσφαιριστών.
Είναι επομένως μέρες αξιολόγησης με τις δικές μας πληροφορίες να θέλουν τον πρόεδρο του ποδοσφαιρικού ΑΠΟΕΛ να είναι σε ανοικτή γραμμή με τους συνεργάτες του και η κοινή τους άποψη, υποχρεώνει τον προπονητή και τους παίκτες να βρουν τρόπο για να βγάλει η ομάδα στο γήπεδο αυτό που πρέπει και όχι αυτό που έβγαλε μέχρι στιγμής σε Ευρώπη και Κύπρο που δεν ικανοποιεί.
Αν θα προκύψουν εξελίξεις και ποιες θα είναι αυτές, τα πάντα μπορούν να συμβούν, από την στιγμή που το κρίνει σκόπιμο η διοίκηση.
Σημειώνεται και το εξής. Πριν το ματς με τον Άρη, η διοίκηση πλήρωσε το μισθό Αυγούστου, κόντρα στις τεράστιες δυσκολίες που αντιμετωπίζει, συνεπεία και πάλι της αποτυχίας να προκριθεί η ομάδα στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ.