Ο αθλητικός διευθυντής της Μάιντζ, Κρίστιαν Χάιντελ, έκανε λόγο για απόφαση δίχως ποδοσφαιρικά κριτήρια λόγω άγνοιας και για κίνηση την οποία θα μετανιώσει το μεγάλο αφεντικό της Τσέλσι, μετά την απόλυση του Τόμας Τούχελ από την τεχνική ηγεσία.
Ο Χάιντελ είχε συνεργαστεί με τον Τούχελ, γνωρίζει και εκτιμά τις προπονητικές του μεθόδους και ικανότητες και γι’ αυτό δεν μπορούσε ν’ αντιληφθεί την απόφαση που πήρε ο Τοντ Μπόελι στους «μπλε» του Λονδίνου.
«Δεν έχει ιδέα από ποδόσφαιρο και αυτό θα του γυρίσει μπούμερανγκ, θα μετανιώσει γι’ αυτή την επιλογή που πήρε να τον απολύσει» ανέφερε χαρακτηριστικά ο αθλητικός διευθυντής της Μάιντζε για το αφεντικό της Τσέλσι και την εξέλιξη που σημειώθηκε στον αγγλικό σύλλογο.
Πληθαίνουν, πάντως, οι «φωνές» που αναφέρονται στην έλλειψη γνώσης και ορθών χειρισμών από τον Μπόελι στο ποδοσφαιρικό τοπίο, με τον ισχυρό άνδρα της ομάδας να έχει ήδη αντικαταστήσει τον Γερμανό με τον Γκρέιαμ Πότερ της Μπράιτον και να ελπίζει σε άμεση βελτίωση ώστε να μην την «πατήσει»…