Μετά τη νίκη επί της Λίβερπουλ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε 1-0 της Σαουθάμπτον εκτός έδρας και δείχνει σφυγμό.
Το ματς:
Στο 19ο λεπτό μετά από σέντρα του Νταλότ, η μπάλα έφτασε τον Ελάνγκα στην περιοχή κι εκείνος έκανε το σουτ αλλά ο Μπαζουνού έσωσε εντυπωσιακά και στη συνέχεια τα σουτ των Έρικσεν και Φερνάντες, κόντραραν στα σώματα.
Στο 38ο λεπτό ο Ντε Χέα  έσωσε μετά από σουτ του Ελιουνούσι και στο 55’ ο Νταλότ έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Φερνάντες πλάσαρε στην κίνηση από το ύψος τη περιοχής κι έκανε το 0-1.
Στο 66’ ο Άρμστρονγκ σέντραρε από αριστερά και ο Αριμπό πήρε την κεφαλιά από κοντά αλλά ο Ντε Χέα έσωσε εντυπωσιακά και στην επαναφορά ο Γουόκερ Πίτερς έπιασε νέα κεφαλιά αλλά αστόχησε.
Στη συνέχεια η Γιουνάιτεντ έριξε το ρυθμό αλλά στο 90+4’ παραλίγο να την πατήσει. Ο Γουόκερ Πίτερς έπιασε το ψαλιδάκι αλλά ο Νταλότ έσωσε πάνω στη γραμμή.
ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ: Μπαζουνού, Γουόκερ Πίτερς, Κότσαπ, Σαλισού, Ντζενεπό (88’ Περό), Γουόρντ Πράουζ, Λάβια, Α.Άρμστρονγκ (77’ Μαρά), Αριμπό (88’ Λιάνκο), Ελιουνούσι (63’ Σ.Άρμστρονγκ), Άνταμς
ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Νταλότ, Βαράν, Μαρτίνες, Μαλάσια, ΜακΤόμινεϊ, Έρικσεν, Ελάνγκα (80’ Κασεμίρο), Φερνάντες, Σάντσο (68’ Ρονάλντο), Ράσφορντ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ