Κάλεσμα στον κόσμο από τον πρόεδρο της Νέας Σαλαμίνας, Γιάννου Χρυσοστόμου ενόψει της έναρξης της ποδοσφαιρικής περιόδου.

Γραπτή δήλωση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ κ. Γιάννου Χρυσοστόμου:
«Αγαπητοί/ές Σαλαμιναίοι και Σαλαμιναίες,
Ακόμα μια αφετηρία για την ποδοσφαιρική μας ομάδα μακριά από την Αμμόχωστο μας και τη φυσική μας έδρα. Παρόλο που οι δυσκολίες της προσφυγιάς και του διασκορπισμού των οπαδών μας σε ολόκληρη την Κύπρο μοιάζουν ανυπέρβλητες για άλλους, εμάς μας πεισμώνουν και μας συσπειρώνουν ακόμα περισσότερο γύρω από το Σωματείο μας.
Ακόμα μια δύσκολη και ανταγωνιστική ποδοσφαιρική χρονιά ξεκινά και οι απαιτήσεις είναι υψηλές. Το Διοικητικό Συμβούλιο και εγώ προσωπικά εκφράζουμε την πίστη μας στην ομάδα μας, ποδοσφαιριστές και προπονητικό επιτελείο και είμαστε αισιόδοξοι ότι με σκληρή δουλειά και συγκέντρωση μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους σε μια δύσκολη αγωνιστική χρονιά.
Ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία και στοιχήματα της φετινής αγωνιστικής περιόδου, είναι η ισχυρή παρουσία του κόσμου μας που αποτελεί την αιχμή του δόρατος της φετινής μας προσπάθειας. Δύναμη της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ήταν και είναι ο κόσμος της και στο φετινό μαραθώνιο χρειαζόμαστε την υποστήριξη του 12ου μας παίκτη. Μας χαροποιεί αφάνταστα η επιστροφή του δυναμικού κομματιού της κερκίδας, των οργανωμένων Red Rebels, που θα ενώσουν τη φωνή και το πάθος τους με την υπόλοιπη κερκίδα για να στηρίξουμε την ομάδα μας.
Απευθύνω κάλεσμα στον ερυθρόλευκο κόσμο να γεμίσει το N. Papas Group – ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ» την ερχόμενη Παρασκευή στις 19:00 και να δώσει ώθηση στην ομάδα μας να ξεκινήσει ιδανικά το νέο πρωτάθλημα. Είμαι σίγουρος ότι η ομάδα θα έχει τη στήριξη του κόσμου μας. Ραντεβού λοιπόν την ερχόμενη Παρασκευή στο προσωρινό μας σπίτι!»