Μεγάλη νίκη για την Μπιλμπάο, που επικράτησε με 1-0 της Βαλένθια.

Στο 3ο μόλις λεπτό ο Μαμαρντασβίλι πραγματοποίησε απίθανη επέμβαση σε σουτ του Μπερενγκέρ, ενώ στο 20’ το σουτ του Καστιγιέχο από το πέναλτι πέτασε μόλις έξω. Στο 27ο λεπτό, ο Μπερενγκέρ έκανε όμορφη ενέργεια αλλά ο Μαμαρντασβίλι τον πρόλαβε σωτήρια και στο 37’ ο Βάσκες έσωσε με προβολή μετά από πλασέ του Σάνσετ. Τελικά στο 42ο λεπτό η Μπιλμπάο πίεσε ψηλά κι έκλεψε και ο Μπερενγκέρ με συρτό σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 1-0. Μάλιστα στο 45+2’ ο Μπερενγκέρ άγγιξε και το 2ο γκολ αλλά το σουτ του κόντραρε στον Μούσα κι έφυγε ελάχιστα έξω.

Με τη σέντρα στην επανάληψη, η Μπιλμπάο έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Νίκο Ουίλιαμς και στο 47’ απείλησε και με τον Μουνιαΐν ενώ στο 56’ η σουτάρα του Γιούρι πέρασε μόλις έξω καιστο 58’ ο Γκόμες δεν βρήκε την μπάλα σχεδόν πάνω στη γραμμή.

Στο 60ο λεπτό ο Καστιγιέχο έχασε μια ακόμη μεγάλη ευκαιρία ενώ στο 80’ ακυρώθηκε γκολ του Νίκο Ουίλιαμς.

ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Σιμόν, Ντε Μάρκος, Γιούρι, Γεράι, Βιβιάν, Βέσγα, Σανσέτ (72’ Ραούλ Γκαρσία), Μουνιαΐν (72’ Βενσεδόρ), Μπερενγκέρ (63’ Θάραγα), Ν.Ουίλιαμς (90+2’ Κάπα), Ι.Ουίλιαμς (90+2’ Μορσίγιο)

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Μαμαρντασβίλι, Γκάμπριελ, Ντιακαμπί, Κορέια (74’ Μάρκος Αντρέ), Γκιγιαμόν (74’ Γκιγιαμόν), Βάσκεθ (62’ Νίκο Γκονθάλεθ), Καστιγιέχο, Σολέρ, Μούσα (62’ Λάτο), Λίνο, Ντούρο (16’ Μάξι Γκόμες)