Σημαντικό διπλό για την Μπιλμπάο, που πέρασε με 4-0 από την έδρα της Κάδιθ κι έχει ήδη μαζέψει, 7 πόντους. Στο απόλυτο μηδέν η Κάδιθ.

Στο 13ο λεπτό το σουτ του Μπερενγκέρ πέρας μόλις έξω ενώ στο 22’ ο Αρθαμένδια έκανε λάθος γύρισμα, ο Ινιάκι έκλεψε, απέφυγε και τον Λεντέσμα και από πλάγια δεξιά πλάσαρε για το 0-1.

Μάλιστα στο 34’ η Μπιλμπάο κέρδισε και πέναλτι σε χέρι του Εσπίνο, αλλά ο Λεντέσμα απέκρουσε την εκτέλεση του Ινιάκι. Στο 39’ ο Αλέχο έκανε το μακρινό σουτ και ο Σιμόν έσωσε ενώ στο 41’ οι Βάσκοι άλλαξαν πανέμορφα την μπάλα και εν τέλει, ο Μπερενγκέρ έκανε το σουτ, με τον Λεντέσμα να του λέει όχι.

Στο 54ο λεπτό ο Γουρουθέτα που είχε μόλις μπει στο ματς, γύρισε έξω από την περιοχή και με όμορφο σουτ έκανε το 0-2. Στο 63ο λεπτό ακυρώθηκε το γκολ του Σάνσετ, ενώ στο 77’ ο Ντε Μάρκος σέντραρε από δεξιά, ο Νίκο Ουίλιαμς προσπάθησε για το τακουνάκι αλλά τελικά ο Μπερενγκέρ πλάσαρε από κοντά για το 0-3.

Στο 84’ το σουτ του Ραούλ Γκαρσία έφυγε ελάχιστα έξω και στο 90+4′ μετά από γύρισμα του Μορσίγιο από δεξιά, ο Γουρουθέτα πλάσαρε από το πέναλτι για το 0-4.

ΚΑΔΙΘΛεντέσμα, Εσπίνο (61’ Άλεξ), Φάλι (46’ Φέδε Σαν Εμετέριο), Θαλδούα, Λουίς Ερνάντεθ, Μπλάνκο (61’ Μαμπίλ, Αρθαμένδια, Χοσέ Μαρί (46’ Τσουστ), Αλέχο, Λοσάνο (68’ Λούκας Πέρεθ), Νεγρέδο

ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Σιμόν, Ντε Μάρκος, Βιβιάν, Γεράι, Λέκουε (89’ Μορσίγιο), Βέσγα, Σανσέτ (89’ Ντάνι Γκαρσία), Μπερενγκέρ (89’ Παρέδες), Μουνιαΐν, Νίκο Ουίλιαμς (78’ Ραούλ Γκαρσία), Ινιάκι Ουίλιαμς (53’ Γουρουθέτα)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ