Μετά από δύο σερί νίκες, η Τότεναμ έμεινε στο 1-1 στην έδρα της Γουέστ Χαμ στο λονδρέζικο ντέρμπι.
Στο 6ο λεπτό το σουτ του Μπόουεν πέρασε μόλις έξω και στο 7’ ο Γιορίς έβγαλε σε κόρνερ μετά από σουτ του Φορνάλς ενώ στο 22’ το πανέμορφο σουτ του Αντόνιο, σταμάτησε στο δοκάρι της Τότεναμ.
Τελικά στο 34ο λεπτό, η Τότεναμ έφυγε ιδανικά στην κόντρα, ο Κουλουσέβσκι άνοιξε δεξιά στον Κέιν κι εκείνος έκανε το γύρισμα, με τον Κέρερ να πετυχαίνει το αυτογκόλ, προσπαθώντας να διώξει.
Στο 50’ το σουτ του Σον κόντραρε στα σώματα και στο 55’ ο Σούτσεκ κατέβασε στην περιοχή της Τότεναμ με το στήθος και με γυριστό έκανε το 1-1.
Στο 67ο λεπτό ο Μπόουεν έβαλε την προβολή αλλά αστόχησε και στο 76’ ο Φορνάλς πλάσαρε άστοχα από το πέναλτι. Στο 81ο λεπτό η Τότεναμ έχασε μεγάλη διπλή ευκαιρία με τους Κέιν και Ριτσάρλισον και στο 89’ ο Πακετά αστόχησε από ιδανικό σημείο. Στο 90+3’ ο Μπόουεν σέντραρε από δεξιά αλλά τόσο ο Αντόνιο όσο και ο Σούτσεκ δεν πρόλαβαν την μπάλα.
ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Φαμπιάνσκι, Τσουφάλ, Ζουμά, Κέρερ, Κρέσγουελ (72’ Ογκμπόνα), Ράις, Σούτσεκ, Φορνάλς (83’ Έμερσον), Μπόουεν, Μπενραχμά (67’ Πακετά), Αντόνιο
ΤΟΤΕΝΑΜ: Γιορίς, Σάντσες, Ντάιερ, Ντέιβις, Έμερσον, Μπισουμά, Χόιμπιεργκ, Πέρισιτς, Κουλουσέβσκι (76’ Ριτσάρλισον), Σον, Κέιν