Δύσκολη χαρακτήρισε την προσπάθεια του ΑΠΟΕΛ να ανατρέψει το 3-0 του πρώτου αγώνα με την Τζουργκάντεν ο Κύπριος προπονητής Άγγελος Ευθυμίου.
Παρόλα αυτά τόνισε ΄τι στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν είναι τελειωμένο και ότι επιβάλλεται το ΑΠΟΕΛ να πετύχει τουλάχιστον ένα γκολ πριν το ημίχρονο και να ην δεχθεί.
«Είναι πολύ δύσκολο να ανατραπεί το 3-0 αλλά το ποδόσφαιρο μας έχει διδάξει ότι τίποτα δεν είναι τελειωμένο πριν αρχίσει ένα ματς και ότι όλα μπορούν να γίνουν. Το ΑΠΟΕΛ τα τελευταία πολλά χρόνια στην Ευρώπη πέτυχε πολλά πράγματα και μεγάλες ανατροπές. Στο ΓΣΠ υπό κάποιες προϋποθέσεις και αν του πάνε όλα καλά και όπως τα προγραμματίσει αλλά και με τον κόσμο μπορεί για την πρόκριση».
Το ΑΠΟΕΛ στον επαναληπτικό θα έχει τον κόσμο του στις κερκίδες, τον Σωφρόνη στον πάγκο και τον Σαρφό στο γήπεδο. Πόσο σημαντικά είναι όλα αυτά; «Το σίγουρο είναι ότι το ΑΠΟΕΛ θα παρουσιαστεί καλύτερο γι’ αυτούς τους τρεις λόγους-παράγοντες. Θα χρειαστεί προσοχή στην άμυνα και να πετύχει ένα γκολ πριν το ημίχρονο. Αυτό είναι το πρώτο αγωνιστικό ζητούμενο».
Έπαιξε ρόλο η απουσία του Σωφρόνη στο πρώτο παιχνίδι; «Σίγουρα έπαιξε τον ρόλο της. Όσο καλό και να είναι το σταφ ενός προπονητή, ο ίδιος πάντα έχει το δικό του πλάνο στο μυαλό το οποίο δεν μπορούν να αντιληφθούν στο 100% οι συνεργάτες του. Είναι και ο τρόπος που εμπνέει τους ποδοσφαιριστές και γενικά η παρουσία του στον πάγκο είναι σημαντική. Έπαιξε αρνητικό ρόλο η απουσία του στην Σουηδία».
Αγωνιστικά τι πρέπει να κάνει το ΑΠΟΕΛ στον επαναληπτικό; «Πρέπει να κυκλοφορήσει περισσότερο την μπάλα. Είδαμε ότι το έκανε σε κάποιο βαθμό με την είσοδο του Βιγιαφάνες στο εκτός έδρας παιχνίδι αλλά στο ΓΣΠ είναι η διαφορετικά. Πρέπει να επιβληθεί κατά κράτος του αντιπάλου, ενός αντιπάλου που δεν είναι καθόλου εύκολος, έδειξε και στο πρώτο παιχνίδι την ποιότητα του και είναι και ποιο έτοιμος».