Tην απόκτηση του ταλαντούχου κεντρικού αμυντικού Αχμετσάν Καπλάν ανακοίνωσε ο Άγιαξ, με τον Τούρκο να υπογράφει συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας.
Επένδυση στο μέλλον για τον Άγιαξ ο οποίος απέκτησε τον νεαρό κεντρικό αμυντικό Αχμετσάν Καπλάν. Ο 19χρονος Τούρκος που προέρχεται από την Τράμπζονσπορ βρισκόταν εδώ και αρκετό καιρό στα «ραντάρ» του Αίαντα ο οποίος έβγαλε από το ταμείο του 10 εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό του, προσφέροντας του συμβόλαιο διάρκειας πέντε ετών.
Με την Τράμπζονσπορ ο Καπλάν, έχει αγωνιστεί σε 20 αναμετρήσεις με την Κ19 σημειώνοντας 2 τέρματα, ενώ με την πρώτη ομάδα αγωνίζεται από το 2020, σημειώνοντας 18 συμμετοχές, ενώ πανηγύριζε και την κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος μαζί με τον Τάσο Μπακασέτα και τον Μανώλη Σιώπη.
Aπέκτησε νεαρό Τούρκο με 10 εκατ. ευρώ ο Άγιαξ!
