Μπορεί ο Ολυμπιακός Πειραιώς να έφυγε με μια ισοπαλία από το ΓΣΠ κόντρα στον Απόλλωνα αλλά δεν είναι το φαβορί για την πρόκριση σύμφωνα με τον Κύπριο προπονητή Άγγελο Ευθυμίου.
«Ο επαναληπτικός στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» είναι στο 50-50. Δεν βλέπω ότι ο Ολυμπιακός έχει πλεονέκτημα. Αν από το πρώτο παιχνίδι του ΓΣΠ εξαιρέσουμε το πρώτο 10λεπτο του β’ ημιχρόνου όπου ο Ολυμπιακός βρήκε ευκαιρίες μετά από λάθη του Απόλλωνα, δεν είδα έναν πρωταθλητή Ελλάδας να θέλει να μπει στο γήπεδο και να κυριαρχήσει ή να μπορεί να κυριαρχήσει».
Τι θα πρέπει να κάνει ο Απόλλωνας στον επαναληπτικό; «Πρέπει πρώτα από όλα να βρει την δύναμη να διαχειριστεί την πίεση που θα ασκήσει ο κόσμος του Ολυμπιακού Πειραιώς. Θα χρειαστεί να προετοιμαστούν καλά και ψυχολογικά. Αγωνιστικά, αυτό που πρέπει να κάνει ο Απόλλωνας είναι να είναι σκληρός αμυντικά και καλύτερος όταν έχει την μπάλα στα πόδια. Πρέπει να αποφευχθούν τα εύκολα λάθη».
Με μία επιπλέον εβδομάδα προπονήσεων με το νέο προπονητή τον περιμένεις καλύτερο τον Απόλλωνα; «Θα είναι καλύτερος ο Απόλλωνας, δεν μπορεί να μην είναι και επιβάλλεται να είναι βελτιωμένος σε μια τόσο δύσκολη έδρα. Σίγουρα οι ποδοσφαιριστές θα αφομοιώσουν καλύτερα την φιλοσοφία και το πλάνο του Νταβίντ Καταλά».
Για την αλλαγή προπονητή στον Απόλλωνα: «Δεν είμαι ο αρμόδιος να πω αν ήταν σωστή η απόφαση της διοίκησης του Απόλλωνα, αλλά για να πάρουν απόφαση για απόλυση του κ. Τσόρνιγκερ οι διοικούντες κάτι θα είδαν. Όσον αφορά την πρόσληψη Καταλά, την θεωρώ σωστή, ξέρει που πάει, ξέρει το κυπριακό ποδόσφαιρο και νομίζω ο Καταλά ταιριάζει στον Απόλλωνα».