Την υπολογίζουν αλλά δεν τους τρομάζει. Έτσι αρχίζει να προετοιμάζεται εν όψει Τζουργκάρντεν το ΑΠΟΕΛ.
Γίνεται ήδη ιδιαίτερος λόγος για τη δυναμικότητα των Σουηδών, σε σημείο που πολλοί δεν δίνουν πιθανότητες πρόκρισης.
Αυτό όμως δεν ισχύει ούτε για τον προπονητή, ούτε και για τους ποδοσφαιριστές. Αντίθετα, με κίνητρο την πρόκριση στους ομίλους, θα προσπαθήσουν να βρουν το αντίδοτο για τη σωστή και αποτελεσματική αντιμετώπιση του αντίπαλου, ειδικά στο γήπεδο της, την ερχόμενη Τετάρτη στις 19:45.
Ο Σωφρόνης περιμένει να δει την ετοιμότητα του Μάγκλιτσα, ελπίζοντας ότι θα έχει τον Κροάτη στη διάθεση του και για το λόγο αυτό θα δηλωθεί στον κατάλογο.
Δεν αποκλείεται να επιστρατεύσει και το Λάσα Ντβάλι κάτι που θα σημαίνει την αφαίρεση δύο άλλων παικτών από τον κατάλογο των αγώνων με την Κιζιλζάρ.
«Πονοκέφαλος» για τον προπονητή είναι η απουσία του Κίνγκσλει Σαρφό κάτι που δημιουργεί τεράστιο κενό στη μεσαία γραμμή.
Είναι θετική εξέλιξη η εμφάνιση του Κοσταντίνοφ καθώς και η ετοιμότητα του Νταουσβίλι ενώ  ζητούμενο πλέον, είναι αν θα μπορέσει ο Λούκας Βιγιαφάνες να αρχίσει τον αγώνα. Αν δηλαδή, είναι έτοιμος.
Στο μεταξύ, η διοίκηση θα ναυλώσει αεροπλάνο ( με πολύ ψηλό οικονομικό κόστος) για να πάει η ομάδα από τη Δευτέρα στην Στοκχόλμη, ώστε να αποφευχθεί η κούραση που παρατηρήθηκε στο ταξίδι προς την Αστάνα.