Η ατμόσφαιρα στo «Partizan Stadium» αναμένεται ότι θα είναι απόψε… καυτή, όπως συνηθίζουν να δημιουργούν οι φίλοι της Παρτίζαν, όμως η ΑΕΚ καλείται μα την παρουσία τη να την… παγώσει και να πάρει αυτή την πρόκριση στα πλέι οφ του Europa League, που θα σημαίνει και την εξασφάλιση μιας θέσης στους ομίλους του Europa League!
Με αβαντάζ το 2-1 του πρώτου αγώνα, η ομάδα της Λάρνακας καλείται απόψε (22:00, Primetel) να προσπεράσει το εμπόδιο των Σέρβων και να πετύχει το μεγάλο της στόχο, δηλώνοντας «παρών» στους ομίλους για 3η φορά στην ιστορία της.
Θυμίζουμε πως αν προκριθεί, θα αντιμετωπίσει στα πλέι οφ του Europa League την ουκρανική Ντνίπρο, ενώ αν αποκλειστεί, θα αναμετρηθεί στα πλέι οφ του Europa Conference League με το νικητή του ζευγαριού Λέφσκι-Σπάρτανς, με την πρώτη να ‘χει νικήσει με 1-0 εκτός έδρας στο πρώτο ματς…
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ-ΠΛΑΝΟ: Εκτός επιλογών είναι οι Γκαρσία και Χριστοφόρου. Στο τέρμα θα βρίσκεται ο Πίριτς, με τους Μιλίτσεβιτς-Τόμοβιτς στα στόπερ και τους Εγγλέζου-Ροσάλες στα άκρα.
Στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Λουΐς Γκουστάβο και Σανχούρχο. Στο ένα άκρο της επίθεσης θα πάρει θέση ο Φαράζ, στο άλλο ένας εκ των Γκιούρτσο-Μπρούνο Γκάμα, ενώ τον Τρισκόφσκι θα πλαισιώσει στη γραμμή κρούσης ένας εκ των Ολατούντζι, Λόπες κι Άλτμαν.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ο Ισπανός Χοσέ Μαρία Σάντσεθ θα είναι ο διαιτητής της αποψινής αναμέτρησης, με βοηθούς τους Ραούλ Καμπανιέρο και Χουάν Λόπεθ Μιρ, με τέταρτο τον Χόρχε Φιγκερόα Βάθκεθ.

Ανδρέας Βεντούρης