Ο Μάριους Γκριγκόνις φαίνεται πως αποτελεί έναν από τους βασικούς στόχους του «Εξάστερου» για την θέση του Νεμάνια Νέντοβιτς!
Η αποχώρηση του Νεμάνια Νέντοβιτς βγάζει τον «Εξάστερο» στην αγορά για την απόκτηση ενός βασικού σούτινγκ γκαρντ, μια θέση στην οποία αναμένεται να δοθεί και ένα σημαντικό συμβόλαιο! Ένας από τους παίκτες που βρίσκονται πολύ ψηλά στην λίστα των «πράσινων» είναι ο Μάριους Γκριγκόνις, του οποίου το καθεστώς με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι πάντως περίεργο.
Ο 28χρονος Λιθουανός έπαιξε τρεις σεζόν στην Euroleague με την Ζαλγκίρις και την περσινή χρονιά έκανε το «άλμα» για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, μετρώντας συνολικά στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση 10.7 πόντους, 2.4 ασίστ, 2.1 ριμπάουντ και 0.7 κλεψίματα ανά αγώνα.
Η κατάσταση που επικρατεί στην Ρωσία μετά την εισβολή στην Ουκρανία έχει καταστήσει ιδιαίτερες τις περιπτώσεις των ξένων παικτών, με την ΤΣΣΚΑ να αξιώνει για αθλητές της που δεσμεύονται με συμβόλαιο buy-out, όμως κανείς δεν ξέρω εάν θα αλλάξει στάση ή εάν ο παίκτης έχει ήδη μένει ελεύθερος, δίχως να έχει γίνει γνωστό.
Σε κάθε περίπτωση, το όνομα του Γκριγκόνις απασχολεί έντονα τον «Εξάστερο», βρίσκεται πολύ ψηλά στην λίστα της ομάδας και μένει να φανεί εάν θα καταφέρει ο Σύλλογος να βρει τον τρόπο να αποκτήσει τον συγκεκριμένο αθλητή!