Πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Ντάνι Μπλουμ βρίσκεται το ΑΠΟΕΛ. Πρόκειται για 31χρονο (7-1-1991) Γερμανό ακραίο επιθετικό ο οποίος έχει υψηλές παραστάσεις από την Μπουντεσλίγκα. Αγωνίστηκε στην Άιντραχτ Φρανχφούρτης, από το 2016 έως το 2019, κατακτώντας το κύπελλο τη σεζόν 2017-18.
Νεότερες πληροφορίες μας, θέλουν τον ποδοσφαιριστή να είναι στην Κύπρο και να συζητά τις τελευταίες λεπτομέρειες για να ενταχθεί στο ΑΠΟΕΛ.
Πρόκειται για ένα ποδοσφαιριστή, ο οποίος αγωνίζεται και στα δύο άκρα της επίθεσης, αλλά και στην κορυφή. Πλεονεκτήματα του το καλό σουτ και η ταχύτητα. Το οικονομικό αναμένεται να αποτελέσει κλειδί για την πιθανή συμφωνία με τη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ που θα προσπαθήσει να εξασφαλίσει την υπογραφή του.
Ταυτόχρονα πήγε στον Αρχάγγελο για να δει από κοντά τις εγκαταστάσεις της ομάδας.
Οι νεότερες πληροφορίες που έχει εξασφαλίσει η ιστοσελίδα μας, θέλουν την περίπτωση του Γερμανού να οδεύει σε αίσιο τέλος και ο ποδοσφαιριστής δέχθηκε να υποβληθεί σε εργομετρικές εξετάσεις, κάτι που σημαίνει ότι έμεινε ευχαριστημένος από την οικονομική πρόταση αλλά και από τις συνθήκες που συνάντησε.
Αναλυτικά το βιογραφικό του του Ντάνι Μπλουμ: