Μήνυμα προς τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ ενόψει της νέας σεζόν και την πρώτης αναμέτρησης με τη Λέφσκι για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League, έστειλε ο Ιβάν Σαββίδης.

Αρχικά καλωσόρισε τους νέους παίκτες του «Δικέφαλου του Βορρά», λέγοντας «Όλοι μας είμαστε επιφορτισμένοι να σας κάνουμε να νιώσετε όχι ότι ήρθατε σε μια νέα ομάδα, αλλά σε μια νέα οικογένεια», ενώ στη συνέχεια ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στα επερχόμενα παιχνίδια με την Λέφσκι, για τα προκριματικά του Conference League.

«Οι αγώνες κερδίζονται ήδη από την ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια, να είστε με καθαρό μυαλό και με αυτοπεποίθηση. Να μην σκεφτόμαστε τίποτα πέρα από το αυριανό ματς. Η κατάσταση είναι τέτοια που κάποιοι άνθρωποι περιμένουν μια χαρά από τον ΠΑΟΚ, καθώς όλα έχουν δυσκολέψει στη ζωή τους».

«Μου έλειψαν οι αγώνες και η επαφή μαζί σας, ανυπομονώ εξίσου με εσάς για ποδόσφαιρο! Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τις πληροφορίες για το πόσο καλά δουλέψατε στην προετοιμασία. Αυτή η δουλειά θα βγει και στα παιχνίδια! Μη σκέφτεστε τίποτα άλλο παρά μόνο το αυριανό παιχνίδι. Καλή αρχή και να φτάσουμε εκεί που ανήκει ο ΠΑΟΚ, στις κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες».