Την Τετάρτη αναμένεται να επισημοποιηθεί η απόκτηση του Μάρκο Μπαϊσίνιο από την Ανόρθωση και με τον Πορτογάλο, η «κυρία» συμπληρώνει το καρέ της άμυνας της. Ο Νεόφυτος Λάρκου κλείνει την εκκρεμότητα για τα μετόπισθεν με τον Μπαϊσίνιο και τον Χαρογιάν, ενώ ήδη στο ρόστερ υπάρχουν οι Κορρέα και Αντωνιάδης. Σε ρόλο στόπερ, εάν χρειαστεί, μπορεί επίσης να αγωνιστεί και ο Αρτυματάς.
Δεν θα υπάρχει πλέον καμία εκκρεμότητα για την άμυνα. Στα μπακ, δεξιά υπάρχουν οι Αμπαρτζουμιάν και Μηνάς Αντωνίου, ενώ από αριστερά οι Κορέια και Κίκο. Στη θέση του τερματοφύλακα υπάρχουν οι Λόρια, Νεόφυτος Μιχαήλ και Παπαδόπουλος…
Ο αθλητικός διευθυντής της Ανόρθωσης ρίχνει ήδη το βάρος στην εξεύρεση σέντερ φορ. Θα αποκτηθούν δύο, αφού αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κανείς στο ρόστερ. Εκτός κι αν προηγουμένως προκύψει κάτι διαφορετικό, τύπου… Ουάρντα!
Η ιστοσελίδα μας σας είχε ενημερώσει από χθες πως ο Αιγύπτιος έριξε… γέφυρες προς την πλευρά της Ανόρθωσης (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ) και φαίνεται ότι πλέον υπάρχουν αρκετές πιθανότητες για να προκύψει η μεγάλη ανατροπή και οι δύο πλευρές να ανανεώσουν τη συνεργασία τους!

Ανδρέας Βεντούρης