Πολύ πιθανό φαντάζει το ενδεχόμενο-αν όχι βέβαιο-να έρθει η Μίντζιλαντ στην Κύπρο χωρίς το μεγάλο της αστέρι για τον επαναληπτικό με την ΑΕΚ. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στη Δανία αλλά και δηλώσεις, ο Εβάντερ, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου του αγώνα στην «MCH Arena», πολύ δύσκολα θα ενισχύσει την ομάδα του στη ρεβάνς..
«Έχουμε πολλούς ταλαντούχους παίκτες για να αντικαταστήσουν τον Εβάντερ (στη φωτό μαζί με τον Σανχούρχο). Είμαι σίγουρος για αυτό, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι τον θέλω έτοιμο το συντομότερο δυνατό. Δεν γνωρίζουμε ακόμη το βαθμό του προβλήματός του. Δεν είμαι γιατρός, αλλά πρέπει να υποβληθεί σε εξετάσεις. Εκ πρώτης όψεως, δεν φαίνεται ότι θα προλάβει τα επόμενα παιχνίδια», δήλωσε ο προπονητής της Μίντζιλαντ, Μπο Χένρικσεν.
Από την πλευρά του, ο αθλητικός διευθυντής, Σβεντ Γκράβερσεν, δέχθηκε ερωτήσεις για τη χρησιμοποίησή του και κατά πόσον ο τραυματισμός του ενδέχεται να επηρεάσει μια ενδεχόμενη πώλησή του. «Δεν νομίζω ότι θα επηρεάσει μια πώληση. Λυπάμαι πολύ που δεν μπορεί να μπει και να βοηθήσει την ομάδα», δήλωσε ο Γκράβερσεν.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: Την Παρασκευή επιστρέφουν στις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ μετά το ρεπό της Πέμπτης. Μέχρι το τέλος της βδομάδας θα ξεκαθαρίσει αν θα προλάβει ο Μπρούνο Γκάμα, ο οποίος ακολούθησε σήμερα ατομικό πρόγραμμα παρά το ρεπό που είχε δοθεί.

Ανδρέας Βεντούρης