Τα εισιτήρια διαρκείας αλλά και συνέντευξη τύπου του Σάββα Πουρσαϊτίδη περιείχε η ατζέντα της Νέας Σαλαμίνας, πριν την πρώτη ανοικτή προπόνηση της ομάδας.
Η ιστοσελίδα μας σας μετέφερε όλα όσα λέχθηκαν:

ΣΑΒΒΑΣ ΠΟΥΡΣΑΪΤΙΔΗΣ (Προπονητής): Πρέπει να φτιάξουμε μια ανταγωνιστική ομάδα που θα ανταπεξέλθει στις προσδοκίες του κόσμου. Απέμειναν 1-2 πινελιές. Ειδικά στην έδρα μας θα είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί για όλες τις ομάδες. Θα προσπαθήσουμε και εκτός έδρας να πάρουμε όσους βαθμούς μπορούμε. Δεν έχουμε τα πολλά λεφτά ή τους επενδυτές αλλά είμαστε αισιόδοξοι. Είμαστε ικανοποιημένοι από τις μεταγραφές. Δυστυχώς λόγω οικονομικού χάσαμε κάποιους παίκτες αλλά κι’ αυτοί που ήρθαν είναι πολύ καλοί. Επίσης, υπάρχουν παιδιά από τις ακαδημίες που μπορούν να μας βοηθήσουν. Στην πρώτη μου θητεία κινδυνεύαμε με υποβιβασμό αλλά κάναμε μια πολύ καλή πορεία. Θα είναι εξίσου δύσκολο και φέτος αλλά είμαστε αισιόδοξοι ότι θα τα καταφέρουμε. Οι δυο κινήσεις θα αφορούν επιθετικό και εξτρέμ. Δεν θεωρώ ότι οι πρώτες 6 αγωνιστικές θα καθορίσουν την πορεία μας. Όποια ομάδα έχει υπομονή κι όχι πανικό, θα πετύχει. Είμαι πολύ ικανοποιημένος με τις αναβαθμίσεις στο προπονητικό κέντρο στο Μενεού. Όταν επιστρέψουμε από τη Βουλγαρία πιστεύω θα είναι όλα έτοιμα».

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΑΖΟΣ (Υπεύθυνος ποδοσφαιρικού τμήματος): «Αρχίσαμε από νωρίς μια πολύ καλή μελέτη για τον προγραμματισμό με τον προπονητή μας και τον τεχνικό διευθυντή. Απομένουν ακόμη 1-2 κινήσεις για να ολοκληρώσουμε τον σχεδιασμό. Να διαβεβαιώσουμε τον κόσμο ότι θα δώσουμε τη μάχη μας για να φτιάξουμε μια ομάδα που θα παίζει όμορφο ποδόσφαιρο».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΖΑΜΙΑΣ (Εκπρόσωπος τύπου): «Περάσαμε μια δύσκολη περίοδο, αλλά αναγνωρίζουμε ότι και το σύνολο των ΜΜΕ στάθηκε στο πλευρό μας και σας ευχαριστούμε γι’ αυτό. Τεράστιες ευχαριστίες στους χορηγούς μας. Η Νέα Σαλαμίνα στηρίζεται στους χορηγούς της, στα τηλεοπτικά και τον κόσμο της. Δεν έχουμε τους μεγάλους επενδυτές αλλά οφείλουμε να βλέπουμε μπροστά, να έχουμε μια ομάδα αντάξια του ονόματός μας».

«Σαλαμινάρα μου τιμή μου και καμάρι μου», το σλόγκαν για τα εισιτήρια διαρκείας.

Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας: