Συνεχίζεται η ευρωπαϊκή αναδρομή η Ομόνοια. Μετά την Λίνφιλντ, οι πράσινοι έπαιξαν ενάντια στη Ραπίντ και έφτασαν πολύ κοντά στην πρόκριση, όμως τελικά δεν τα κατάφερε. 
Αναλυτικά:
«Μετά την πρόκριση επί της Λίνφιλντ, επόμενος αντίπαλος στον Α’ γύρο του κυπέλλου ΟΥΕΦΑ ήταν η @skrapid1899. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έφτασε πάρα πολύ κοντά στην πρόκριση η οποία τελικά δεν ήρθε.
Αυτός ήταν ένας από τους πιο πικρούς αποκλεισμούς που γνώρισε η ομάδα μας, αφού είχε αποκτήσει ένα πολύ καλό προβάδισμα από το πρώτο παιχνίδι.
Παρά το γεγονός ότι βρέθηκε να χάνει νωρίς με 1-0, η ΟΜΟΝΟΙΑ βρήκε τις δυνάμεις και πήρε μια σπουδαία νίκη με 3-1
. Οι Αυστριακοί με τον Βάγκνερ αιφνιδίασαν στο 22′ ανοίγοντας το σκορ. Στο 42′ από μπαλιά του Ιωακείμ, ο Ράουφμαν βρέθηκε μόνος με τον Μάιερ και το υπέροχο πλασέ του ήταν εύστοχο. Με άλλο αέρα μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο η ΟΜΟΝΟΙΑ και ο Μαλέκκος στο 47′ σημείωσε το 2-1, ενώ στο 57′ από σέντρα του Μαραγκού, ο Ιωακείμ έδωσε στο Ράουφμαν και ο αυτός πέτυχε το δεύτερό προσωπικό του γκολ για το τελικό 3-1.
Η σύνθεση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ: Ανδρέας Χαρίτου, Ανδρέας Ανδρέου «Σάκης», Νίκος Νικολάου, Ιωακείμ Ιωακείμ, Παναγιώτης Παναγιώτου, Κώστας Καϊάφας, Σπύρος Μαραγκός (88′ Οδυσσέας Οδυσσέως), Χάρης Νικολάου, Ράινερ Ράουφμαν (81′ Ρόμπερτ Κότσιτς), Κώστας Μαλέκκος, Σλομπονταν «Μπόμπαν» Κιτάνοφ (71′ Λευτέρης Κοντολεύτερος).
Σε μια δύσκολη έδρα όπως το Γκέρχαρντ Χάναπι της Βιέννης, η ΟΜΟΝΟΙΑ κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια όμως η ήττα με 2-0 την άφησε εκτός συνέχειας. Μόλις στο 9′ με κεφαλιά ο Χέραφ άνοιξε το σκορ. Στο 22′ και 39′ ο Χαρίτου πραγματοποίησε δύο μεγάλες αποκρούσεις, ενώ κοντά στο γκολ έφθασε και η ομάδα μας στο 24′ όταν ο Νίκος Νικολάου από ευνοϊκή θέση έστειλε τη μπάλα ψηλά έξω.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Ραπίντ έντεινε τις προσπάθειες της για γκολ και τα κατάφερε στο 70′, όταν το σουτ του Χατς απόκρουστηκε ασταθώς από τον Χαρίτου και στην επαναφορά ο Βάγκερ σημείωσε το 2-0 που έδωσε την πρόκριση στους Αυστριακούς.
Η σύνθεση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ: Ανδρέας Χαρίτου, Νίκος Νικολάου, Νικόλας Γεωργίου, Πέτρος Κονναφής, Παναγιώτης Παναγιώτου, Ανδρέας Ανδρέου «Σάκης», Σπύρος Μαραγκός (72′ Σλομπονταν «Μπόμπαν» Κιτάνοφ), Κώστας Καϊάφας (72′ Λευτέρης Κοντολεύτερος), Ράινερ Ράουφμαν (76′ Ρόμπερτ Κότσιτς), Κώστας Μαλέκκος, Χάρης Νικολάου.