Γράφονται και λέγονται πολλά για την περίπτωση του Αμρ Ουάρντα. Σε κάποιες περιπτώσεις ο βαθμός ενδέχεται να είναι και υπερβολικός –μπορείτε να αφαιρέσετε τη λέξη «ενδέχεται». Η αλήθεια είναι πως αυτή τη φορά, η Ανόρθωση χειρίζεται εντελώς διαφορετικά την περίπτωση του Αιγύπτιου. Τα δεδομένα λοιπόν έχουν ως εξής:
Ο Ουάρντα είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Νεόφυτο Λάρκου τη Δευτέρα και όπως είχαμε γράψει από τότε, εξέφρασε την πρόθεσή του να επιστρέψει στην ομάδα. Ο αθλητικός διευθυντής της Ανόρθωσης δεν του έκλεισε βεβαίως την πόρτα, αλλά του υπογράμμισε πως για να συμβεί αυτό, θα γίνει μονάχα με τους δικούς του όρους.
Θα μιλήσει με τον προπονητή, θα κατανοήσει το πλάνο και τη νέα φιλοσοφία της ομάδας κι ότι δεν θα βρίσκεται… πάνω από αυτήν. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε… Πρώτα λοιπόν θα υπάρξει συμφωνία πάνω σ’ αυτό το κομμάτι και μετά θα απασχολήσει το οικονομικό, αν και φαίνεται πως σ’ αυτό δεν προκύπτει κανένα πρόβλημα.
Η Ανόρθωση δεν είναι διατεθειμένη να μπει ξανά σε διαδικασία ενός… σήριαλ για χάρη του Αιγύπτιου κι αυτό του το ξεκαθάρισε. Ότι είναι να γίνει, θα γίνει άμεσα. Η μεταγραφή δεν έχει κλείσει, αλλά υπάρχουν αρκετές πιθανότητες πλέον για την ανατροπή των δεδομένων που είχαν δημιουργηθεί μετά τους… αποχαιρετισμούς.

Ανδρέας Βεντούρης