Η Ανόρθωση σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον Kασιμίρ Νίνγκα. Πρόκειται για 29χρονο ακραίο επιθετικό ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί και ως φορ. Ο Αφρικανός, έχει παίξει σε Μονπελιέ, Καέν, Σίβασπορ και Ανζέ, κάνοντας τα πρώτα του βήματα από ομάδες της πατρίδας του.
Τη λήξασα σεζόν πραγματοποίησε 19 σε όλες τις διοργανώσεις πετυχαίνοντας και ένα γκολ. Είναι εν ενεργεία διεθνής με την Τσαντ, χώρα της Αφρικής.
Ο Νίνγκα, έχει μεγάλες παραστάσεις καθώς με τη Mονπελιέ μετρά 70 συμμετοχές, 16 γκολ και 7 ασίστ. Με τα χρώματα της Καέν κατέγραψε 38 συνολικά παρουσίες βρήκε δίχτυα 8 φορές και… σέρβιρε 3 φορές. Στη Σίβασπορ αγωνίστηκε σε 22 ματς.

Η μεγαλύτερη του αξία, σύμφωνα με το transfermarkt έχει φτάσει τα 3 εκ. ευρώ, ενώ τώρα κοστολογείται στα 1.2 εκ. 

Ο Νεόφυτος Λάρκου, φαίνεται να έχει βρει μια πολύ καλή επιλογή για την Κυρία και βλέπει στον 29χρονο ένα ποδοσφαιριστή που μπορεί να προσφέρει πολλά.
Όπως μπορείτε να δείτε και από τα πιο κάτω βίντεο, παρά το ύψος του (1.86), έχει την εκρηκτικότητα και την ντρίμπλα ενώ μπορεί να προστατέψει την μπάλα με το κορμί του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

https://balla.com.cy/2022/07/08/i-epithymia-toy-mpaisinio-to-megalo-tis-atoy/