«Δεν ανοίγεις πόρτα από τα ΜΚΔ…» (ΑΤΑΚΑ ΓΙΑ ΠΟΠΟΒΙΤΣ-ΕΣΚΟΒΑΛ)
ΑΝΟΡΘΩΣΗ

«Δεν ανοίγεις πόρτα από τα ΜΚΔ…» (ΑΤΑΚΑ ΓΙΑ ΠΟΠΟΒΙΤΣ-ΕΣΚΟΒΑΛ)

Ο εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης, Δημήτρης Χριστοφόρου, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 για όλα τα θέματα που αφορούν την Κυρία.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
Για την πρώτη προπόνηση: «Η σημερινή μέρα δεν θα φέρει τα κλασικά μιας προπόνησης. Είναι ανεπίσημη η προπόνηση. Έχει φτιαχτεί ένα πρόγραμμα προετοιμασίας πολύ απαιτητικό για τη νέα σεζόν».
Για τις μεταγραφές: «Δεν θα μπω στη διαδικασία να βάλω χρονικά περιθώρια. Ανά πάσα στιγμή μπορούν να προκύψουν νέα. Περιμένουμε την απάντηση κάποιων ποδοσφαιριστών. Έχουμε 5 κενές θέσεις στον κατάλογο Α’ και θα καλυφθούν όλες. Δεν αποκλείεται να γίνει και αγορά για τον Β’ Κατάλογο».
Για τη λύση της συνεργασίας με τον Παναγιώτη Αρτυματά: «Είναι ένα παιδί που είναι μαζί μας από το 2017 και ήταν δανεικός την περσινή σεζόν. Από τη στιγμή που έμπαινε στο τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και δεν θα είχε τον απαραίτητο χρόνο επειδή υπάρχουν εκεί οι Κορρέα και Αντωνιάδης και θα αποκτηθούν ακόμα δύο, οι πιθανότητες του θα ήταν λίγες. Από εκεί και πέρα όποια απόφαση είναι σεβαστή. Όπως αξιολόγησε όλα όσα του είπαν από την Ανόρθωση, έφερε τον ίδιο να επιλέξει να φύγει από την ομάδα. Δεν υπάρχει καμία σχέση και σύγκρισης του Παναγιώτη Αρτυματά με τον Νικόλα Παναγιώτου. Ο Παναγιώτου δεν ήταν ποτέ μέλος της α’ ομάδας».
Για τον Ουάρντα: «Δεν υπάρχει τρόπος να ανοίξει καμία πόρτα με αναρτήσεις στα ΜΚΔ. Δεν μπορώ να απαντώ σε υποθετικές ερωτήσεις.. Οι δύο πλευρές ευχαρίστησαν η μια την άλλη. Δεν μειώνει κανείς την προσφορά του Ουάρντα στην ομάδα μας. Μιας και δεν καταλήξαμε σε συμφωνία, έπρεπε να κλείσουμε το θέμα, αφού μπαίνουμε στην πρώτη προπόνηση και πρέπει να αποκτήσουμε άλλον ποδοσφαιριστή. Δικαιούται να αξιολογεί τον εαυτό του όπως θέλει».
Για τους Πόποβιτς και Εσκοβάλ: «Έχουν συμβόλαια μαζί μας και θα βρεθούν στην πρώτη προπόνηση, αλλά από εκεί πέρα αυτό μπορεί να αλλάξει ανά πάσα στιγμή».

 

 

Related posts