Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Δήμος Καβάζης συμμετείχε μαζί με τα εγγονάκια του στο βίντεο για την προώθηση των εισιτηρίων διαρκείας των γαλάζιων.
Μίλησε στον Super Sport fm 104.0 για την εμπειρία του:

Για το βίντεο για την προώθηση των εισιτηρίων διαρκείας: «Συγκινήθηκα όταν πήγα στο ΓΣΟ αλλά στεναχωρήθηκα γιατί δεν άφησαν τίποτα. Εμείς εκεί θυσιάσαμε όλα μας τα νιάτα χωρίς κανένα όφελος, με μόνο κέρδος την αγάπη του κόσμου. Γιατί δεν άφησαν κάτι. Τουλάχιστον τα προπύλαια στην μεριά της παραλίας να κρατούσαν. Όλα τα κατεδάφισαν, έκαναν εγκλήματα. Προσπάθησαν να εξηγήσω στα εγγονάκια μου ότι εκεί υπήρχε ένα γήπεδο. Μετά πήγαμε στο Τσίρειο και μετά στο νέο γήπεδο που θα είναι στολίδι».

Για το νέο γήπεδο: «Θα είναι πολυτελείας γήπεδο, θα είναι πραγματική έδρα για τις ομάδες τη Λεμεσού και ο φίλαθλος θα απολαμβάνει ποδόσφαιρο σε μια ωραία ατμόσφαιρα. Όπου καθίσεις δεν θα έχεις πρόβλημα, από παντού βλέπεις καλά. Γι’ αυτό εισηγούμαι σε όλους τους φιλάθλους να αγοράσουν εισιτήρια διαρκείας».

Για τα εγγονάκια του: «Είναι φανατικοί οπαδοί του Απόλλωνα και μπορεί να εξελιχθούν και καλοί ποδοσφαιριστές, αγαπούν το ποδόσφαιρο και πιστεύω ότι θα γίνουν ποδοσφαιριστές».

Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Απόλλωνα: «Άξιζε το πρωτάθλημα ο Απόλλωνας. Τα τελευταία πέντε χρόνια ήταν εκεί και το έχανε για διάφορους λόγους. Φέτος τα κατάφερε. Κέρδισε το πιο δύσκολο και πιο τίμιο πρωτάθλημα. To πρωτάθλημα το πήραμε όταν το ΑΠΟΕΛ δεν νίκησε την ΑΕΚ στο ΓΣΠ για να μας ξεπεράσει. Από εκείνο το σημείο το πίστεψα».