Συνάντηση με τον πρόεδρο του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Ανδρέα Μιχαηλίδη πραγματοποίησε ο Βουλευτής (ΔΗΣΥ) Πάφου Χαράλαμπος Πάζαρος.

Κύριο θέμα συζήτησης της συνάντησης ήταν οι εργασίες που θα πραγματοποιηθούν στο στάδιο “Στέλιος Κυριακίδης” που θα έχει ως αποτέλεσμα την αποχώρηση των Πάφος FC και Ακρίτας Χλώρακας από το γήπεδο της επαρχίας μας.

Διαβάστε την σχετική ανάρτηση του Χαράλαμπου Πάζαρου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

Πραγματοποίησα σήμερα συνάντηση με τον αγαπημένο φίλο και πρόεδρο του ΚΟΑ κύριο Ανδρέα Μιχαηλίδη με αφορμή το θέμα που προέκυψε με το γήπεδο “Στέλιος Κυριακίδης” και τον κίνδυνο όπως οι δύο ομάδες της επαρχίας μας που θα αγωνίζονται στην Α’ κατηγορία να δηλώσουν ως έδρα και να αγωνίζονται στην …..Λάρνακα!!!!

Υπάρχει διάθεση εκ μέρους του ΚΟΑ εξεύρεσης λύσης του προβλήματος που δημιουργήθηκε. Καταλήξαμε σε δύο πιθανές εναλλακτικές λύσεις τις οποίες θα επεξεργαστούμε τις επόμενες μέρες προκειμένου να δοθεί μια λύση που θα ικανοποιεί όλες τις πλευρές.

Στόχος παραμένει άμεσα ν’ αντικατασταθεί το ταρτάν του γηπέδου για το κονδύλι του οποίου πραγματικά δόθηκε αγώνας δρόμου. Ταυτόχρονα, η Πάφος πέτυχε να εκπροσωπείται από δύο ποδοσφαιρικές ομάδες στην επόμενη σεζόν της Α’ κατηγορίας και είναι άδικο να μην μπορούν οι παφίτες φίλαθλοι να τις παρακολουθήσουν από κοντά. Οι ομάδες μας δικαιούνται και απαιτούν ισότιμη μεταχείριση με τις υπόλοιπες ομάδες του πρωταθλήματος. Ειδικά η Πάφος FC δεν στερείται σε τίποτα από τις μεγάλες ομάδες του κυπριακού ποδοσφαίρου, ούτε σε υποδομές, ούτε σε κόσμο, ούτε σε δυναμική, ούτε σε διοίκηση, ανήκει στους μεγάλους του κυπριακού ποδοσφαίρου και αυτό θα πρέπει να το εμπεδώσουν όλοι και να δείξουν τον απαιτούμενο σεβασμό.