ΣΥΓΚΙΝΗΜΕΝΟΣ ΠΑΡΕΛΛΗΣ: «Το αφιερώνω στην γυναίκα μου και στα παιδιά μου…»
Σπορ

ΣΥΓΚΙΝΗΜΕΝΟΣ ΠΑΡΕΛΛΗΣ: «Το αφιερώνω στην γυναίκα μου και στα παιδιά μου…»

Fonbet Powers you up! Πάρε το Powerbank σου τώρα!

Χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Απόστολος Παρέλλης για την αποστολή της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής, ενώ με την επίδοση του έσπασε και το ρεκόρ των Μεσογειακών Αγώνων.

Ο Απόστολος συγκινημένος με το επίτευγμα που κατάφερε, μας παραχώρησε δηλώσεις και τόνισε ότι αυτό το μετάλλιο του δίνει κίνητρο στα 36 του χρόνια να συνεχίσει με τους ίδιους στόχους. Επίσης ο αθλητής μας δάκρυσε όταν τον ρωτήσαμε που αφιερώνει το μετάλλιο αυτό, καθώς μας ανέφερε ότι το αφιερώνει στα παιδιά του και στη γυναίκα του. Συγκινήθηκε, καθώς λόγω των αρκετών αγώνων λείπει συνεχώς από κοντά τους, αλλά είναι για αυτούς που παλεύει.

Διαβάστε αναλυτικά τα όσα μας είπε:

Τι είναι αυτό που νιώθεις τη δεδομένη στιγμή μετά το χρυσό μετάλλιο;

«Είμαι χαρούμενος που κατάφερα να πάρω το χρυσό μετάλλιο. Ο στόχος της χρονιάς από την αρχή να έρθω εδώ, να είμαι στην καλύτερη μου κατάσταση για να μπορέσω να διεκδικήσω ένα μετάλλιο. Στο πίσω μέρος του μυαλού μου είχα το χρυσό. Βγήκε μία καλή βολή, ήρθα πρώτος, κυνήγησα στις επόμενες βολές το κάτι παραπάνω, για μία ακόμη πιο μεγάλη βολή, δεν μου βγήκε, όμως είμαι χαρούμενος που ήμουν σταθερός και ήρθα πρώτος».

 Το χρυσό μετάλλιο ήταν ο πρωταρχικός στόχος;

«Ο στόχος ήταν οι Μεσογειακοί αγώνες και οι υπόλοιποι αγώνες, φυσικά με την περιπέτεια που πέρασα με τον covid, άλλαξαν τα πλάνα, βάλαμε πρωταρχικό στόχο τους Μεσογειακούς και μετά θα δούμε πως θα πάει η χρονιά στους επόμενους αγώνες».

Τι ψυχολογία και κίνητρο δίνει στον Απόστολο αυτό το μετάλλιο;
«Σίγουρα στα 36 μου, μου δίνει κίνητρο για να συνεχίσω τα επόμενα χρόνια με τους ίδιους στόχους, να διεκδικώ μία καλή θέση σε όλους τους αγώνες».

Που αφιερώνεις το χρυσό μετάλλιο;

«Στα παιδιά μου φυσικά και στη γυναίκα μου γιατί λείπω συνέχεια… (βουρκωμένος)».

Απόστολε δάκρυσες, φαίνεται πόσο πολύ αγαπάς την οικογένεια σου και πόσο παλεύεις για αυτούς και παίρνουν το μήνυμα σου ότι για αυτούς παλεύεις.
«Ναι, σίγουρα γιατί λείπω πάρα πολύ καιρό και αυτό το μετάλλιο το αφιερώνω και σε αυτούς που με στηρίζουν στα καλά και στα κακά».

ΤΟΥ ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΚΟΕ-ΕΑΚ: Θεόδωρου Τσιολάκη

Related posts