Αποφασίστηκε όπως οι Ολεξάντρ Νογιόκ και Άρνο Τζουμ ακολουθήσουν κανονικά το βασικό στάδιο προετοιμασίας του Απόλλωνα παρά το γεγονός ότι βρίσκονταν σε επαφές για λύση των συμβολαίων τους.
Η συμπερίληψη τους στην αποστολή δεν είναι τυχαία καθώς ίσως μέσα από αυτό το κομμάτι προετοιμασίας στις Πλάτρες να πάρουν μια δεύτερη ευκαιρία.
Με δύο τρόπους μπορούν να καταφέρουν να κερδίσουν θέση στο ρόστερ της νέας περιόδου.

  • Ο πρώτος εναπόκειται στους ίδιους. Αν βγάζουν μάτια στην προετοιμασία και επιβεβαιώσουν τις συστάσεις που τους συνόδεψαν πριν έρθουν στον Απόλλωνα (πέρσι δεν έδειξαν τίποτα) τότε ίσως πείσουν τον Τσόρνιγκερ.
    Απλά να πούμε ότι ο Νογιόκ είναι ο ποδοσφαιριστής με την υψηλότερη χρηματιστηριακή αξία από το ρόστερ του Απόλλωνα (αξίζει ενάμισι εκατομμύριο ευρώ), ενώ ο Τζουμ ήρθε σαν μεγάλο όνομα για διαθέτει ένα από τα πιο υψηλά συμβόλαια στην ομάδα.
  • Ο δεύτερος τρόπος έχει να κάνει με τον μεταγραφικό σχεδιασμό. Αν η ομάδα προγραμματισμού δεν βρει τους ποδοσφαιριστές που θέλει και στενέψουν τα περιθώρια τότε ίσως μείνουν στην ομάδα. Βέβαια ακόμα είναι πολύ νωρίς, μόλις ένας μήνας πέρασε από τότε που άνοιξε το μεταγραφικό παράθυρο και υπάρχει ακόμα χρόνος για ρους Κονναφή και Τσόρνιγκερ να βρουν αυτούς που θέλουν.
    Απόλλων: Μισή ντουζίνα απουσιών, καλείται να επιλέξει ο Τσόρνιγκερ | Goal  News Cy

Απόλλωνας πάει στις Πλάτρες με 16 συμβόλαια ξένων και κοινοτικών ποδοσφαιριστών που εφόσον εγγραφούν θα εμπίπτουν στον κατάλογο α’.
Θυμίζουμε ότι για το πρωτάθλημα η ομάδα έχει το δικαίωμα να έχει 15 ξένους και κοινοτικούς στο ρόστερ της για τον κατάλογο α’, ενώ για την Ευρώπη ο αριθμός αυξάνεται στους  17.

Χρίστος Χρίστου