Ακόμα μία αποτυχημένη παρουσία της Εθνικής ομάδας και τα σενάρια επέστρεψαν για την επόμενη  μέρα. Αρνητικός πρωταγωνιστής (ξανά) ο Νίκος Κωστένογλου ο οποίος συμπληρώνει 18 μήνες στον πάγκο, αλλά παραμένει μόνιμα υπό αμφισβήτηση, πλην βεβαίως της μέχρι στιγμής θετικής άποψης που φαίνεται να έχει ή να είχε ο πρόεδρος της ΚΟΠ και οι στενοί του συνεργάτες σε θέματα Εθνικής.
Εν όψει του ότι το Σεπτέμβριο είναι οι επόμενοι αγώνες με Ελλάδα στην Κύπρο και Κόσοβο εκτός έδρας, και το συμβόλαιο του Κωστένογλου ολοκληρώνεται μετά τους δύο αγώνες έχουν αναπτυχθεί σενάρια για το πως θα πορευθεί η Εθνική στην επόμενη διοργάνωση και αυτά είναι τα εξής.
1. Να φύγει από τώρα ο Κωστένογλου ώστε να έρθει άλλος προπονητής ο οποίος να χρησιμοποιήσει τα δύο τελευταία ματς σαν προετοιμασία για την επόμενη διοργάνωση.
2. Να ολοκληρώσει τους δύο αγώνες και μετά να φύγει, ώστε να αποφευχθεί και η όποια αποζημίωση κάτι που έκανε η ΚΟΠ με το Γιόχαν Βάλεμ.
3. Να γίνει η σούπερ έκπληξη και να δούμε την ομοσπονδία να ανανεώνει τη συνεργασία της με τον Ελλαδίτη προπονητή.
Το πιο λογικό, είναι να επικρατήσει ένα από τα πρώτα δύο σενάρια, παρόλο ότι η ΚΟΠ σε θέματα Εθνικής, συνήθως αποφασίζει κόντρα στη λογική!