Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 μίλησε ο βοηθός γενικός γραμματέας της ΚΟΠ, Γιώργος Φαντάρος, όσον αφορά το πώς θα διεξαχθεί το νέο πρωτάθλημα.
«Ακόμη δεν έχει συνέλθει η Εκτελεστική Επιτροπή. Είχε οριστεί η συνεδρία την αμέσως επόμενη βδομάδα και ο σχεδιασμός του νέου πρωταθλήματος είναι από τα θέματα που πρέπει να συζητηθούν. Ακούστηκαν διάφορες απόψεις. Θα πρέπει να συζητηθεί στην Εκτελεστική. Δεν είναι εύκολο θέμα. Τα σωματεία έχουν εκφράσει τις απόψεις τους και πρέπει να περιμένουμε την απόφαση στις 4 Ιουλίου για το νέο πρωτάθλημα. Χωρίς να είμαι απόλυτα βέβαιος θα πρέπει να περάσει από το διοικητικό συμβούλιο με απλή πλειοψηφία. Όλα τα σενάρια έχουν… συν και πλην. Υπήρξε μέχρι και η άποψη να διεξαχθεί με δύο γύρους το νέο πρωτάθλημα. Καλό θα είναι να περιμένουμε».
-Για τον Μάζιτς: «Δεν μπορώ να προκαταλάβω τι θα γίνει. Δεν έχουμε συζητήσει ακόμη μαζί του, δεν γνωρίζουμε τις διαθέσεις του».
-Για τον Κωστένογλου: «Θα συζητηθεί στην επόμενη συνεδρία. Δεν ξέρω αν θα προκύψει οτιδήποτε άλλο. Σίγουρα η εικόνα της Εθνικής ομάδας θα πρέπει να βελτιωθεί. Έχουμε σοβαρό πρόβλημα με την Εθνική ομάδα. Μακάρι το πρόβλημα να ήταν τόσο απλό και να λέγαμε στον κ. Κωστένογλου να φύγει και να μπει στη θέση του ο Φαντάρος. Υπάρχουν διάφορα θέματα. Όπως π.χ η ψυχική σύνθεση όλων των εμπλεκομένων με την Εθνική ομάδα».