Ο Ακρίτας μπαίνει σε ρυθμούς προετοιμασίας, με την ομάδα να αρχίζει σύντομα τις προπονήσεις για να πετύχει τους στόχους της. Ο Νταβίντ Μπαντία, βρίσκεται σε διακοπές στην πατρίδα του και θα επιστρέψει στις 2 Ιουλίου, ωστόσο, δεν έκλεισε τα εισιτήρια ακόμη.
Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, θα γίνει στη Βουλγαρία και συγκεκριμένα στο Μπάνσκο. Εκεί, η ομάδα της Χλώρακας θα βρίσκεται από τις 7 έως τις 28 Ιουλίου. Ήδη, οι ιθύνοντες του Ακρίτα, έχουν διευθετήσει τρία φιλικά και απλώς μένει το… τυπικό σκέλος. Το σύνολο του Νταβίντ Μπαντία (πλην συγκλονιστικού απρόοπτου) θα αγωνιστεί με την Πολιτέχνικα ομάδα της 2ης κατηγορίας της Ρουμανίας στις 17 Ιουλίου, θα δώσει ένα δυνατό τεστ ενάντια στην Στεάουα στις 21 του ίδιου μήνα, ενώ ο κύκλος των φιλικών στη Βουλγαρία, θα κλείσει στις 26 κόντρα στη Σαβάχ, ομάδα του Αζερμπαϊτζάν.

ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ: Δεν θα αργήσουν  να έρθουν οι μεταγραφικές ανακοινώσεις. Ο Ακρίτας έχει προσύμφωνο με κάποιους ποδοσφαιριστές, ενώ στα… σκαριά βρίσκονται κι’ άλλες κινήσεις.

Θράσος Δημητρίου